• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.04.2020

11:30

U ŠUMADIJSKOM OKRUGU 42 ZARAŽENIH KORONOM! U kućnoj izolaciji 1.634 osoba

Društvo

U ŠUMADIJSKOM OKRUGU 42 ZARAŽENIH KORONOM! U kućnoj izolaciji 1.634 osoba

Podeli vest

Prema poslednjim podacima kragujevačkog Instituta za javno zdravlje, u Šumadijskom okrugu registrovano je četiri novih pozitivnih osoba na virus korona.

Poslednji rezultati koje je Institut za javno zdravlje Kragujevac saopštio, a koji se odnose na period do juče u 17.00 časova, govore da je na teritoriji tog okruga ukupno zaraženo korona virusom 42 građana, dok je njih 1.634 u kućnoj izolaciji.

U Kragujevcu je registrovano 29 obolelih, Aranđelovcu 12 i u Topoli jedan.

IZJZ u Kragujevcu je do juče uzorkovao ukupno 385, a obrađeno je 310 uzoraka sumnjivih na korona virus.

Iz te ustanove juče su otpremljena na testiranje još 32 uzorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija