• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2020

18:00

ONI SE ODRIČU SVOJIH 100 EVRA POMOĆI! Evo kome će ih proslediti i kako

Društvo

ONI SE ODRIČU SVOJIH 100 EVRA POMOĆI! Evo kome će ih proslediti i kako

Podeli vest

Najbogatiji pokreću humanitarnu akciju

Predsednik PKS Marko Čadež izjavio je danas da u PKS razmišljaju o pokretanju akcije da se oformi poseban fond u kome bi svi oni kojima nisu neophodna sredstva, odnosno najavljenih 100 evra pomoći građanima, mogli ta sredstva da daju najugroženijima.

„Članovi Upravnog odbora PKS su uspešni privrednici i žele da naprave redistribuciju novca kako bi on otišao onima kojima je najpotrebniji“, rekao je Čadež na konferenciji za novinare.

OVAKO PLANIRA DA POTROŠI 100 EVRA KOJE ĆE DOBITI OD DRŽAVE! Jovana Joksimović izjavom u JUTARNJEM iznenadila sve - nisu joj potrebne PARE


Odgovarajući na pitanja novinara kako protiče plasman robe na KiM on je kazao da taj posao sada ide bez problema.

„Pratimo situaciju, potražnja je sasvim dobra, neke stare veze su obnovljene, ljudi su navikli na naše proizvode, ne samo gotove, već i poluproizvode i sirovine i tu računamo na snažan rast“, rekao je Čadež.

Govoreći o merama podrške privredi, on je rekao da su predstavnici privrede sugerisali vladi šta je potrebno, i ne samo to kakve mere da budu već i kako da se one sprovode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 4 godine

Dobra ideja. Podržavam akciju koja će u ljudima povećati osećaj za druge.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija