• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2020

14:58

ZA NJIH NEMA NI DANA ODMORA NITI PREDAHA Ministar Vulin izrazio zahvalnost pripadnicima Oružanih snaga Rusije

Društvo

ZA NJIH NEMA NI DANA ODMORA NITI PREDAHA Ministar Vulin izrazio zahvalnost pripadnicima Oružanih snaga Rusije

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je danas pripadnicima Oružanih snaga Ruske Federacije, koji su angažovani na dezinfikovanju Vojne bolnice Niš, zbog velike pomoći našoj zemlji u borbi sa kovid virusom.

"Želim da zahvalim predstavnicima Oružanih snaga Ruske Federacije i generalu Černišovu na velikom radu njihovih ljudi, koji su izuzetno vredni i ne dopuštaju mogućnost da nešto ne bude urađeno. Za njih nema ni dana odmora, niti predaha, oni su tu da nam pomognu i daju sve od sebe", istakao je ministar Vulin tokom današnjeg obilaska pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije angažovanih na dezinfikovanju Vojne bolnice Niš, a saopštilo Ministarstvo odbrane.

Foto: www.mod.gov.rs

On je dodao da su pripadnici ruskih oružanih snaga juče dezinfikovali 13 različitih objekata u našoj zemlji, a danas u potpunosti i Vojnu bolnicu Niš, čime su je učinili zdravom i pripremili je za dolazak pacijenata.

"Velika je pomoć iz Ruske Federacije, hvala im na tome, a posebno im zahvaljujem što sa toliko upornosti vode računa da ništa ne ostane nedezinfikovano", rekao je ministar odbrane.

 

 

Černišov: Dobro se razumemo sa srpskim prijateljima
 

General-major Mihail Černišov, koji predvodi ekspertske timove Oružanih snaga Ruske Federacije, zahvalio je srpskoj strani na srdačnom prijemu ruskih oficira i vojnika.

Kako se navodi u saopštenju ministarstva odbrane, on je posebno istakao "dobru organizaciju koja garantuje ispunjenje svih zadataka".

"Imamo sve uslove za odličan rad i u svim medicinskim ustanovama gde smo radili nije bilo nikakvog prekida u radu niti problema pa smo sve zadatke ispunili, uz međusobno razumevanje. Zbog toga još jednom veliko hvala srpskoj strani i srpskim kolegama", rekao je general Černišov.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija