• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.04.2020

14:10

OVO JE DIREKTOR GERONTOLOŠKOG CENTRA koji je uhapšen zbog širenja koronavirusa! (VIDEO)

Društvo

OVO JE DIREKTOR GERONTOLOŠKOG CENTRA koji je uhapšen zbog širenja koronavirusa! (VIDEO)

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su Milana Stevanovića (47) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi u vezi sa krivičnim delom prenošenje zarazne bolesti!

Milan je ranije bio gost nekih televizijskih emisija, a Nišlijama je on vrlo poznato lice. 

Podsetimo, sumnja se da Stevanović, kao ovlašćeno lice Gerontološkog centra u Nišu, nije preduzeo sve neophodne mere i radnje kako bi sprečio širenje zarazne bolesti COVID-19, usled čega je u ovoj ustanovi zaraženo 135 korisnika usluga i četvoro zaposlenih.

Foto: Printscreen You Tube / TV Zona plus

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 4 godine

sreca pa smo preduzeli sve mere kada smo pustili 400.000 dodjosa da udju znajuci da je 8% zarazeno ..

Ceca

pre 4 godine

Kada će Bojića da uhapse? Pola klinike mu zaraženo.

Sasa

pre 4 godine

Jel ovaj strucnjak iz vladajuce stranke? Jao jeste..pa kako sad to

zdjurdjevic

pre 4 godine

I ako je dr Kon izjavio da je Bojić pogrešio njega ne sme niko da pipne, a ovoga, sa pravom hapse jer i ako je verovatno kadar SNS-a, nema tu zaleđinu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija