• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/B92

17.04.2020

17:57

POBEDILI SMO KORONAVIRUS! POLICIJSKI ČAS VEROVATNO JOŠ SLEDEĆI VIKEND! Doktor Nestorović obradovao Srbiju!

Društvo

POBEDILI SMO KORONAVIRUS! POLICIJSKI ČAS VEROVATNO JOŠ SLEDEĆI VIKEND! Doktor Nestorović obradovao Srbiju!

Podeli vest

Broj zaraženih virusom opada, a policijski čas će verovatno biti još samo sledećeg vikenda, kaže dr Branimir Nestorović u "Fokusu"

- U jednom trenutku je procenat zaraženih skočio na 40 posto testiranih, a sada je u većini mesta u Srbiji oko 10 posto - kaže dr Nestorović.

Da se situacija u Nišu dogodila na početku epidemije, to bi, prema rečima dr Nestorovića, bila katastrofa.

Navodi i da virus počinje da slabi, i da jedan čovek danas može da zarazi oko 0,9 osoba. U nedelji posle Uskrsa nas očekuje pad broja zaraženih, a dr Nestorović navodi da će policijski čas verovatno biti još sledećeg vikenda.

On smatra da smo već pobedili koronavirus, ali za 1. maj smatra da nema potrebe uvoditi policijski čas, već je dovoljno zabraniti okupljanja.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Ovaj doktor je car jos kad je rekao da je ovo najsmesniji virus,da se sopinguje po Italiji da maske i vakcine nisu ni potrebne,da smo mi Srbi jaci od virusa od tada mu sve verujem.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

A pred 1. maj će doktor Nestorović reći da policijski čas mora da traje i idućeg vikenda a kad taj vikend dođe, onda će reći da se ponovo šalio; i tako svakog vikenda ista izjava dr Nestorovića.

Laza Lazarevic

pre 4 godine

Hahahaha ovaj me uvek razveseli kao i sve moje pacijente,jos od sopinga u Italiji bio mi je najomiljeniji zabavljac.

BOT

pre 4 godine

Pa iskren da budem policijski cas sledece nedelje bi trebalo da traje duze ako stvarno zelimo da pobedimo koronu jer sama zabrana okupljanja ne znaci da ce to neko samo da poslusa,jer i sada se desava da neko izadje potpuno nezasticen prodje pored nekog okupljaju se po grupicama i piju pivo ili se zagrle ili pozdrave bez ikakvu zstitu i meru opreza..toliko malo neozbiljnih ali dovoljno da ugroze vecinu nas..

MrX

pre 4 godine

Nepotreban je policijski čas sledećeg vikenda, kao i ovog, jer se pola Beograda preselilo kod svojih na selo, a tako će biti i sledećeg vikenda...danas nije imao ko da se okuplja u gradu! Policijski čas je ovog vikenda hendikepirao samo one koji nisu otputovali do 17 časova!

Rale

pre 4 godine

Ne treba se previše radovati dok se ne stavi tačka na naš rat sa korona virusima. Ko ne veruje neka pročita članak iz Informera "JAPAN JE SUROVO KAŽNJEN ZA TO ŠTO JE MISLIO DA JE POBEDIO KORONU! Ukinuli su vanredno stanje, a onda im se virus BRUTALNO OSVETIO!"

Dzjordje milosavljevic

pre 4 godine

U ponedeljak ukinute policijski cas. Ako bude mrtvih do petka vi uvedite policijski cas.

Dragana1204

pre 4 godine

Dr. Nestorovic je zaista komican koliko je neoybiljan. Ne dopada mi se energija koju siri. Strucan jeste, ali ponasanje i iyjave za javnost su sarlatanske. Idemo, ulozimo jos malo snage, budimo disciplinovani i pobedicemo.

dragisa

pre 4 godine

Kad bi svi bili pizitivni i optimisti kao doktor gde bi nam bio kraj!

Istina boli

pre 4 godine

@ Dragiša iz Laze Jel' lažeš sebe ili pokušavaš da lažeš druge? Ovaj je ili diletant, ili je opravdavao predizbornu kampanju.

grof01

pre 4 godine

Jeste.....kao i na Kosovu ;) Idi u Trst po farmerke :)

Barba Ivo

pre 4 godine

Doktor Nestorović je "instaliran" u Štab da bi širio optimizam i uveseljavao narod. Njegovu funkciju najbolje opisuje ona dalmatinska pesmica čiji jedan stih glasi: samo pričaj barba Ivo, nama veruj nije krivo da i DODAŠ koju još! Veoma cenim ovog našeg doktora, smatram ga vrhunskim stručnjakom za svoju oblast, a i ove njegove "izlete" doživljavam pozitivno i sa vedrinom. Zlobnici i pakosnici će ga drugačije doživljavati.

Gagi

pre 4 godine

Nestorović je pulmolog... nema veze sa virusom, nije ni virusolog a ni epidemiolog. Dokle ćeš nestoroviću lagati?

Nije specijalizirao na Gesundh

pre 4 godine

Mora da je član partije, čim ga drugovi botovi ovoliko brane. Na medicinskom fakultetu, profesori prvo što kažu studentima je da njihove greške pokriva zemlja. Koliko kubika zemlje treba da pokrije njegovu neozbiljnost, stotine? Niti će da odgovara,niti ga neštobaš i ne muči savest, još ispade heroj. Kakve moralne nakaze vladaju Srbijom već 30 godina...

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija