• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.04.2020

13:10

(VIDEO) AMBASADORKA ČEN BO iznenadila sve Srbe VASKRŠNJOM ČESTITKOM! Ovo radi PRVI PUT U ŽIVOTU!

Društvo

(VIDEO) AMBASADORKA ČEN BO iznenadila sve Srbe VASKRŠNJOM ČESTITKOM! Ovo radi PRVI PUT U ŽIVOTU!

Podeli vest

Ambasadorka Kine u Srbiji još jednom je pokazala koliko voli i ceni našu zemlju.

Ona je na svom Tviter profilu objavila snimak na kome se vidi kako farba Vaskršnja jaja za najradosniji hrišćanski praznik i naglasila da ovo radi prvi put do sada.

- Moje prvo farbanje jaja, kako nalaže tradicija. Srećan Vaskrs i svima dobro zdravlje - napisala je Čen Bo. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 4 godine

Kao komunista, nazvaću Vas drugaricom, kao čovek iz Srbije nazvaču Vas velikim čeličnim prijateljem, kao individua reći ću Vam da ste prvenstveno ličnost, ambasador, i ako i dozvolite žena koja može da bude sve. Moje duboko poštovanje i Vama i narodu sa velikom istorijom iz koje potičete što se vidi u vašem ponašanju i kulturi iz koje potičete. Moje duboko poštovanje

pekabinac2011

pre 4 godine

ZASTO JE KINA TAKO VELIKA I JAKA,ZATO STO IMA OVAKVE LJUDI ,KAO STO JE AMBASADORKA CHAN BO,ZIVA BILA SA SVOJIMA I NAMA..ZIVOT JE NA ISTOKU,NE NA TRULOM ZAPADU .I SUNCE SE TAMO RADA,A NA ZAPADU ZALAZI ..SIMBOL SUNCA RADANJA I UMIRANJA

Ljuba

pre 4 godine

Svaka čast za ambasadorku jedne Velike zemlje koja poštuje običaje zemlje domaćina.Pravi primer i škola diplomatije.Živa i zdrava bila Chan Bo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija