• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tv Prva

25.04.2020

15:31

PITALI SU DOKTORA KONA DA LI BI ON PRIMIO VAKCINU! Njegov odgovor će VAS IZNENADITI! POSTOJI JEDAN USLOV!

Društvo

PITALI SU DOKTORA KONA DA LI BI ON PRIMIO VAKCINU! Njegov odgovor će VAS IZNENADITI! POSTOJI JEDAN USLOV!

Podeli vest

Epidemiolog dr Predrag Kon odgovorio je pod kojim uslovima i kada bi se vakcinisao

"Lično bih primio vakcinu posle treće faze ispitivanja", rekao je danas epidemiolog Predrag Kon koji je istakao i da vakcinacija u ovom slučaju deci nije potrebna.

On je danas gostujući na TV Prva govorio i o vakcini protiv kovida koja je u pripremi.

- Postoje faze ispitivanja svake vakcine i to je vrlo temeljna priprema. Ne sme nijedna vakcina da se pojavi, a da nije bezbedna. Tek kad se završe sve faze kliničkog ispitivanja, moći ćemo da pričamo. Nakon početka primene, kada se na većem uzorku primeni, prati se da li ima nešto sumnjivo - kazao je Kon.

KO ĆE MORATI DA PRIMI VAKCINU? Dr Predrag Kon objasnio kako će se sprovoditi vakcinacija protiv korone

Epidemiolog je istakao da je teško dobrom delu populacije da prihvati da bez testiranja i faza nema korišćenja vakcine.

Ja bih lično posle treće faze primio vakcinu - kazao je naš stručnjak.

Što se tiče vakcinacije, doktor Kon je rekao je rekao da vakcina neće biti obavezna za decu.

- Za decu neće biti vakcinacije, to je besmisleno. Deca moraju da se prokuže, pitanje je samo kad je najbolje. Jedino mesto gde se to ubrzava je škola - zaključio je epidemiolog.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mane

pre 3 godine

Mislim da bi bilo bolje odraditi testiranje na prisutnost antitela u narodu kao što su uradili Njujorčani nego da govorimo o vakcinaciji koja ko zna kad će ući u upotrebu.U Njujorku su na taj način reprezentativno utvrdili koliko je narod prokužen i ustanovili da je virus bio tamo dosta ranije.To znači da je veći broj negativnih na testu imalo antitela na COVID 19.To je pravi način i to država Srbija treba sledeće da uradi,da zna na čemu smo i koliko spremni ćemo dočekati zimu

adna

pre 3 godine

ja se neću vakcinisati ni po cijenu života, kad bi bilo još stotinu epidemija, preostaju nam samo protesti

Vladimir

pre 3 godine

Prvo Kona vakcinisati i celu njegovu familiju. Kad za godinu dana vidimo da niko nije autistican ili umro, onda njegovu rodbinu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija