• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

29.04.2020

15:31

DOKTORKA GRUJIČIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM! Korona nije prirodna stvar, neko se igra Boga!

Društvo

DOKTORKA GRUJIČIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM! Korona nije prirodna stvar, neko se igra Boga!

Podeli vest

U ponedeljak, 4. maja otvara se stacionar radioterapije u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, koji je bio privremeno zatvoren zbog zaraze korona virusom, izjavila je danas v.d. direktora tog instituta dr Danica Grujičić

Ona je za TV Prvu rekla da će od ponedeljka početi sa postepenim prijemom pacijenata, uz napomenu da će se i dalje sprovoditi sve mere kontrole, uključujući trijažu na ulazu u ustanovu, obavezno uzimanje epidemiološke anamneze i merenje temperature.

- Većina zarazenih je bila na stacionaru radioterapije, gde pacijenti generalno jako dugo leže, i do deset nedelja i teško je ustanoviti da li je neko od zaposlenih uneo infekciju. Desilo se da je bio veliki broj pacijenata koji su bili zaraženi, na pojedinim odeljenjima i veliki broj zaposlenih i mi smo stacionar radioterapije morali da zatvorimo -, kaže Grujičić.

ZAPADNE ŠPIJUNSKE SLUŽBE ISTRAŽUJU NAUČNIKE IZ VUHANA! Jedan je posebno sumnjiv, zbog ovog misle da je krivac za KORONA KATASTROFU?

Dodaje da je od 179 pacijenata u Institutu za onkologiju, njih 91 zaraženo, od čega njih 36 sa simptomima, naglašavajući da veliki broj pacijenata nema nikakve simptome, te da je mišljenja da se stiče kolektivni imunitet.

- Pacijenti sada ne dolaze prvo u Institut, nego idu dan- dva ranije u Batut i zaista mnogo brže dobijamo informacije da li je pacijent pozitivan ili negativan, a kolege iz domova zdravlja nam odmah signaliziraju ako je neko pozitivan, tako da ovo sada funkcioniše perfektno - navodi Grujičić.

Ono što je dobro ističe dr Grujičić da nemamo veliki broj preminulih i da će se verovatno u jednom trenutku koronavirus postati običan grip .

30 VIRUSA ČEKA SVOJ RED, OVO JE ISPIT ZA ČOVEČANSTVO! Sprski stručnjaci prvi put o teoriji da je korona napravljena u laboratoriji!

Dr Grujić kaže da njoj kao kliničaru ovaj virus deluje kao neprirodan jer ovako lako prenošenje nije prirodno.

- Ja nisam nobelovac kao što je Lik Montanje, ali mi je prihvatljiva njegova izjava. Kada se ljudi igraju Boga obično dobiju po nosu. Neko je to uradio, možda i smišljeno, ne želim da budem teoretičar zavere, ali ovo definistivno ne može biti prirodna stvar i čovečanstvo mora da nađe načina da se izbori sa ovim virusom.

Prema poslednjim podacima, Institut za onkologiju i radiologiju broji 67 zaposlenih obolelih od infekcije Kovida-19.

BONUS VIDEO

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
box

pre 3 godine

Naucni rad The origin of Sars COV 2 upravo dokazuje da je virus prirodan. Doktorka bi trebalo da zna da to nije moguce sakriti jer da jeste onda bi nam mogli prodavati GMO i govoriti da je prirodno, a kao sto znate to nije moguce.

Vlado

pre 3 godine

Nije mi jasno zašto neki misle da sve znaju?! Gospođo bavite se time za šta ste se školovali. Nobelovac Lik Montanje je izjavio: " ... virus se veoma brzo menja, naročito onaj njegov deo za koji verujem da ga je dodao čovek. Taj deo vrši mnogo mutacija i u toku je nestajanja. To praktično znači da će ovaj virus da se samouništi“. Znači gospođo, on je rekao VERUJEM DA GA JE DODAO ČOVEK, ali bez ikakvog dokaza!

zoran

pre 3 godine

Nije mi jasno zasto ne vole ovu doktorku? Ovaj virus je sigurno laboratorijski unapredjivan..

kiza

pre 3 godine

Ne zna jadna kako da se dočepa minutaže u medijima.Još jedna od onoh koji su stručnjaci za sve.I dalje je vršilac dužnosti to mnogo toga govori.

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Bolje covid19 nego da se pojavila ebola. Ebolu ni Rusija ni nato ni kina ne moze da unisti. Ko da je asteroid poslao Ebolu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija