• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/informer

01.05.2020

20:48 >> 21:09

DOKTOR NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Otporan sam jer je moj deda prešao Albaniju! POMENUO JE I KLONIRANJE I ZAŠTO JE DOBRO GLADOVATI!

Društvo

DOKTOR NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Otporan sam jer je moj deda prešao Albaniju! POMENUO JE I KLONIRANJE I ZAŠTO JE DOBRO GLADOVATI!

Podeli vest

Doktor Branimir Nestorović izneo je čitav niz tvrdnji od kojih je svaka nova šokantija od prethodne!

Nestorović je kazao da je na osnovu epigenetike, nauke kako geni predaka utiču na potomke, zaključio da je to što su naši preci gladovali uticalo da budemo otporni na neke bolesti.

"Moj deda je gladovao i prešao Albaniju i to je uticalo da ja danas budem otporan na neke bolesti", rekao je Nestorović.

Nestorović je pomenuo temu o kojoj, kako kaže, niko ne piše.

- Pogledajte samo liniju koja razdvaja svet u Berlinu, istočno je smrtnost znatno manja, a zapadno katastrofa. U svim tim komunističkim zemljama ljudi su često gladovali, dok su na zapadu upropašćeni tim viškom hrane, ali loše hrane - kaže Nestorović.

On isitiče da je to nešto slično postu.

- Treba se hraniti voćem i povrćem, i ponekad gladovati. To je sad ona priča o autofagiji gde organizam pri gladovanju razgrađuje sve loše materije i stvara nove - kaže Nestorović i dodaje:

- Pogledajte to kolektivno nesvesno, te religijske postulate, narodno znanje, intuiciju. Nisu naši stari ludi, a mi često imamo sklonost da kritikujemo naš narod koj izna mnogo toga više nego što možemo i da zamislimo.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Nestorović je istakao da je moć vizualizacije velika, kao i molitva.

- To je slanje svoje psihičke energije prema drugim ljudima. Zato treba razmišljati pozitivno i zamišljati dobre stvari - kaže doktor Nestorović.

Nestorović je posebno istakao ulogu Sunca i enegrije koju dobijamo.

Govoreći o Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO), Nestorović je naveo da ga "plaše privatne laboratorije", kao i da mu se ne sviđa što se SZO finansiraju od privatnih fondacija.

- Ne verujem u njihovu filantropiju. Ne možeš da budeš filantrop i milijarder. Jer da voliš ljude, ti bi im dao kad imaš milijarde - ocenio je doktor Nestorović.

Kada je reč o vakcinaciji, Nestorović je primetio da zagovornike vakcinacije "hvata panika", jer virus slabi pa će biti problem kome će prodavati vakcinu ako uspeju da je proizvedu.

NESTOROVIĆ SAOPŠTIO DOBRE VESTI: Savladaćemo koronu do maja, ali jedna mera će ostati!

- Da sam ministar zdravlja, uvozio bih vakcine iz Rusije - naveo je između ostalog Nestorović i upitao zašto je potrebno vezivati se za zapadne farmaceutske kuće.

Da sve bude šokantije, Nestorović je govorio i o onome o čemu mnogi, kako je ocenio, izbegavaju da govore - ljudskom kloniranju. Kako je Nestorović rekao, to je stvarnost već danas, ali se pokazalo da se ljudski klonovi "brzo raspadnu". Na zaprepašćenje voditelja, doktor je ponovio da je reč o jednom od mnogih tabua u medicini, ali da za sada neće više "produbljivati tu priču". Na pitanje da li smatra da je korona veštački proizvedena, Nestorović je rekao da iznosi lični stav.

- Po mom mišljenju reč je o veštačkom virusu. Znam šta govorim, ceo život to predajem, nikada nije viđen takav virus. Inkubacija traje dve nedelje, pa to je neverovatno. SARS i MERS traju po dan i dva. Sad kažu i da izaziva moždane udare - ma, hajte, molim vas, da mi neko pokaže da igde piše, igde, da respiratorni virusizaziva moždane udare - rekao je između ostalog doktor Nesotrović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rodoljub

pre 3 godine

Oslobodite um. Doktor priča razumno. Ako je Gejts filantrop, zašto ne kupuje hranu i ne pomaže ljudima već ih bode vakcinama za koje je tužen od strane indijske države. Vakcina koju je Gejts finansirao u Africi je imala u sebi materiju koja izaziva spontani pobačaj i sterilitet. Distribuirala se preko Rimokatoličke crkve. Slušajte Nestorovića, a ne Kona, Dariju i ostale.

Stojan

pre 3 godine

Sada razumem o cemu doktor prica. Do sada vidim samo malo pa i ono sa sopingom u Italiju pa sam pomislio da Dr samo pravi senzacije. Ali to o cemu prica mi smo, koji nismo obrazovani u medecini, pricali vec poduze da smo otporni i da su nam organizmi jaki i da nemamo genetski difektne dece jer su nasi dedovi a posle i roditelji preziveli i nadjacali glad, bolesti itd. Mislim da to nije slucajno i mislim da je to prirodna eugenic gde je priroda unistila sve koji nisu imali jake organizme i jak otpor. Kada vidim druge narode mnogi se svakakvi radjaju, imaju razne mentalne i fizicke bolesti itd kao da je tesko naci nekog ko je totalno u redu. (Ne pisem ovo iz nikakve mrznje ili rasizma nego cinjenice i nase cudjenje.) Drugi razlog je verovatno i to da se kod Srba cak ni dalja rodbina ne uzima za supruznika za razliku od mnogih drugih. Verovatno tu ima i svega onoga sto je Dr naveo. To sa vakcinama je u potpunosti u pravu.

Biba

pre 3 godine

Dr Nestorovic je covek jednostavan i nije bahat a osim sto poznaje medicinu i alternativu veliki je patriota i humanitarac. Ponosim se njime!

sankilot

pre 3 godine

Некада је један славни Србин рекао:"Латите се књиге браћо!". То је било давно, али народ је изабрао да буде овца. Све док смо неписмени а " вође" су нам императив биће овако.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija