• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2020

11:50

(VIDEO) EVO KOLIKO ĆE VAM TAČNO PARA USKORO LEĆI NA RAČUN, AKO STE SE PRIJAVILI ZA 100 EVRA POMOĆI!

Društvo

(VIDEO) EVO KOLIKO ĆE VAM TAČNO PARA USKORO LEĆI NA RAČUN, AKO STE SE PRIJAVILI ZA 100 EVRA POMOĆI!

Podeli vest

Pogledajte detaljno objašnjenje i korake koje je potrebno preduzeti za dobijanje jednokratne isplate u iznosu od 100 evra. U videu koji je objavilo Ministarstvo finansija se nalaze jasne instrukcije za elektronsko prijavljivanje i broj telefona call centra, ali i tačan iznos u dinarima koji će biti uplaćen na vaš račun


Zvanično počinje sistem isplata - prvo će se najstarijim sugrađanima uplatiti novac, onda onima koji dobijaju socijalnu pomoć i na kraju ostalima građanima Srbije.

Nekoliko dana nakon 5. juna se predviđa da će ceo proces biti završen.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, na račune penzionera danas će leći po 100 evra jednokratne novčane pomoći koju Vlada Srbije daje građanima u okviru ekonomskih mera za ublažavanje posledica virusa korona.

Ministar finansija Siniša Mali kaže da će nakon pezionera 100 evra biti uplaćeno na račune primalaca socijalne pomoći, a zatim i na račune građana koji su se prijavili onlajn ili preko kol centra 0800 101 100, koji je danas počeo sa radom.

- Želeli smo da prvo novac dobiju najstariji sugrađani koji su tokom epidemije virusa korona imali težak period iza sebe. Ovo je način da im zahvalimo - rekao je Mali.

On je podsetio da za penzioneri i primaoce socijalne pomoći nije bila potrebna nikakva prijava, već su oni po automatizmu dobili pomoć.

Za ostale građane onlajn prijava počela je u sredu 13. maja, a kol centar počeo je da radi jutros.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

I da li ce neko od vas koji plasirate ovu vest da konacno napise,kada krece isplata za one koji su se vec prijavili.Dakle,pisete isplata ce sr vrsiti na dvakih 5 dana.Isplata ce se vrsiti odmah nakon 1,5 juna. I sada,da li ce se isplata vrsiti petog dana od dana prijave ili ce se poceti sa isplatom od 5 juna pa tada na 5 dana kako kome stigne...Jel moze neko ra resi "misteriju" ?

Đole

pre 3 godine

Znači penzioneri koji nemaju račun u pošti, opet će morati u redove ispred Banke poštanska štedionica!!!! Nema isplate na kućnu adresu, a ovamo ih molite da ostanu u kućama i da se mnogo ne šetkaju i voze gradskim prevozom....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17