• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

18.05.2020

08:05

DANAS SE OTVARA AERODROM, PRVI AVION S "NIKOLE TESLE" POLEĆE ZA LONDON! Evo koje sve mere moraju da poštuju putnici!

Društvo

DANAS SE OTVARA AERODROM, PRVI AVION S "NIKOLE TESLE" POLEĆE ZA LONDON! Evo koje sve mere moraju da poštuju putnici!

Podeli vest

Očekuje se da će u narednom periodu, u zavisnosti od regulative i razvoja situacije, još veći broj avio-kompanija ponovo uspostaviti letove ka većem broju destinacija

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" spreman je se za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja.

Kompanija Viz er najavila je svoj prvi let za danas u 12.30 časova do Londona. Što se tiče kompanije Er Srbija, ona svoje prve letove najavljuje za 21. maj, kada će leteti za Frankfurt, Cirih, Beč i London. Još jedna kompanija koja je najavila letove za ovu nedelju jeste Belavia koja će leteti za Minsk.

Kako je ranije najavila ministarka Zorana Mihajlović, ovi letovi neće biti za sve, već za putnike koji moraju da se vrate u Srbiju ili odlete na neku od ovih destinacija, međutim sa aerodroma je rečeno da će letovi ipak moći da koristi veći broj putnika, tako da je to još uvek nedoumica.

OVAKO SE AERODROM NIKOLA TESLA PRIPREMA ZA PUTNIKE: Uvedene su mere zaštite, kojih će se zbog bezbednosti SVI MORATI DA PRIDRŽAVAJU!

U saopštenju aerodroma "Nikola Tesla" navodi se i da se nadaju većem broju polazaka od iduće nedelje i da će veći broj kompanija obnoviti svoje letove, ako epidemiološka situacija to bude dozvoljavala.

Na aerodrom više ne mogu ulaziti putnici u pratnji, već da moraju biti sami, osim dece, koju roditelji mogu ispratiti ili ljudi koji imaju smetnje u kretanju i kojima je neophodna pomoć.

Moraju se poštovati mere socijalne distance i na aerodrom se mora ulaziti sa maskom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17