• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2020

14:01

(FOTO) Čuvari na Fruškoj gori jutros zatekli ŠOKANTAN PRIZOR - OVO SU SLIKE KOJE SU SVE ZAPREPASTILE

Društvo

(FOTO) Čuvari na Fruškoj gori jutros zatekli ŠOKANTAN PRIZOR - OVO SU SLIKE KOJE SU SVE ZAPREPASTILE

Podeli vest

Prizori koje su čuvari u parku na Fruškoj gori zatekli jutros ostavili su ih bez reči.

- Nakon još jednog vikenda ponovo vandalizam i neodgovorno ponašanje pojedinih posetilaca.
U ranim jutarnjim časovima Čuvarska služba JP"Nacionalni park Fruška gora" zatekla je putokazne table koje su devastirane u toku noći. Takođe, utvrđeno je da je ukraden drveni mobilijar sa izletničkog lokaliteta (sto i drvene klupe). O svemu je obaveštena policija i izvršen je uviđaj. Prikupljeno je više od 50 dzakova smeća sa izletničkih lokaliteta i duž planinarskih staza - opisali su oni prizor koji su neodgovorni građani ostavili nakon što su vikend proveli u prirodi.

 

Iz JP"Nacionalni park Fruška gora" apelovali su na odgovorno ponašanje posetilaca i upozorili da će se protiv neodgovornih sprovesti pravni postupak.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 3 godine

Povećati kazne, pa koga uhvate imaće da se češe narednih deceniju-dve. Kazna nije za zezanje nego da se opametiš dok još nije kasno. Ako ne pomaže, robija sa teškim fizičkim radom, ima tunela za probijanje na pretek. Šta se sad neradnici iz Srbija, Vojvodina šuma prave naivni. Kao nisu obavešteni. Posao im je da brinu o državnoj imovini. Ako nisu sposobni, ima toliko drugih poslova, pa neka se tamo prave naivni.

Zem

pre 3 godine

To ni stoka ne radi! Kakvi su to ljudi? Odakle toliko primitivizma? Odlazili smo godinama na izlete, ali nikad ni jedan papirić nismo ostavili bačen. Ljudi, ZAR VAS ZAISTA NIJE SRAMOTA?

Žigolo

pre 3 godine

Divljaci, to nije za život među civilizovanim ljudima nego samo u prašumama Konga i Amazona.

Marko

pre 3 godine

Kako to u Britaniji rade. Nadju neku divlju deponiju u prirodi, Englez to ne ocisti odmah. Ne. Postavi kamere u obliznjo zbunje na neko drvo i ceka. Normalno, eto goveda nanovo, ali ovaj put mu ima registarski broj, tupavu facu. Vec sledeceg dana mu policiajc kuca na vrata i pise kaznu od koje mu zvoni u glavi sledecu celu godinu, a preko toga mora da ode na oznaceno mesto i pochisti ono sto je uradio. Posle svega, ne pada mu na pamet da baci jedan papir, a ne djubre. Svakako, ako ne plati, po kratkom postupku ide kod sudije, a odatle u zatvor. Na ovaj ancin se vrlo brzo uspostavlja red. Sa govedima ne mozes drugacije, mada je ovo uvreda za goveda.

vuk

pre 3 godine

samo kamere,resavaju problem i smestaju ,bahate u zatvor

psihijatar

pre 3 godine

Obzirom kako smo vaspitavani i u kakvoj zemljici živimo...sve je to odlično :)

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija