• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2020

21:42

OČEKUJE NAS VELIKA BORBA SA KORONAVIRUSOM! Izlazak na izbore nije predstavljao opasnost! Doktorka Darija O NAPADIMA NA STRUKU!

Društvo

OČEKUJE NAS VELIKA BORBA SA KORONAVIRUSOM! Izlazak na izbore nije predstavljao opasnost! Doktorka Darija O NAPADIMA NA STRUKU!

Podeli vest

Doktorka Darija Kisić Tepavčević istakla je večeras u emisiji Hit tvit na TV Pink da su na izborima poštovane sve mere prevencije i da prozivke na račun toga znaju da zabole

Ona je odgovarala na pitanje koje se tiče prozivki oko toga da li su izbori doneli novo povećanje zaraze! 

- Preduzete su sve mere predostrožnosti. Izlazak na izbore nije predtavljao opasnost opasnost. Ne možemo to na taj način da gledamo. Poslednjih nedelja i meseci samo razmišljamo o ovom virusu. Jako mi je bitno da su se taj dan poštovale sve mere prevencije, ne samo koronavirusa već svih kapljičnih infekcija. E sad to dovođenje u vezu tih događaja i povezivanje sa koronom, o tome ne treba da se priča. Ljudi objetivno žele da vide rezultate. Prethodnih godina vidimo koji broj domova zdravlja i medicinskih objekata je izgrađen - rekla je ona.

Kako je istakla, najbitnije joj je da je država reagovala brzo kada je sve počelo.

- Država je na vreme reagovala kada je krenula korona i to je najbitnije. Bitno je da su odmah nabavljeni respiratori i otvorene privremene kovid bolnice. I onda kada krenu ovakve kritike to vas zaboli, ali narod je prepoznao borbu države a virusom.. Što se tiče korone velik broba nas očekuje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 3 godine

Зашто није било дезинфекције јавног простора...? Тргова, улица, пијаца, бирачких места...? Зашто није било дезинфикцијенса( Де-СУ) на бирачким местима...? Зашто није било "тампон зона" на улазима и брисања ногу као и прања руку на улазима...? Зашто се не прска раствором масне соде 4% свуда на критичним местима, када се зна да 4% раствор каустичне соде - убија све бактерије и вирусе...?! Зашто нема мера дезинфекције на улазима по школама, факултетима и свим јавним институцијама ? Какав сте Ви "стручњак" када не познајете - ОСНОВНЕ МЕРЕ ПРЕВЕНЦИЈЕ против свих епидемија...?

Vlado

pre 3 godine

Gospođo Kisić, ne uzbuđujte se na komentare totalnih budaletina. Svi znaju da se broj obolelih od korone povećao skoro u celoj EU a NISU IMALI IZBORE, tako da vidimo sa kakvim kretenima imamo posla. Njih treba samo pustiti da baljezgaju i sami će sebe totalno uništiti, jer više ne predstavljaju ni procente, nego primile u glasačkom telu Srbije.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Koronavirusom se pise odvojeno, korona virusom. Novinarska nepismenost je opasnija od korona virusa, jer se njihova nepismenost brze siri od spomenute bolesti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija