• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2020

16:13

ZAJEDNIČKI PROJEKAT! Ivković i Brus obišli renovirane prostorije granične policije!

Društvo

ZAJEDNIČKI PROJEKAT! Ivković i Brus obišli renovirane prostorije granične policije!

Podeli vest

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković i izvršni direktor za tehniku kompanije "Vansi erports“ Nikola Brus obišli su danas renovirane prostorije dežurne službe Stanice granične policije Beograd na aerodromu "Nikola Tesla“

Prostorije granične policije prostiru se na 147 kvadratnih metara, a u ulaganje je uložila komapnija "Vansi eirports", dok je Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo savremenu opremu i tehniku.

Kako je navela Popović Ivković, u buduće će policijski službenici raditi u savremenim uslovima, dostojnim težine posla koju obavljaju i opremljeni sa najsavremenijom tehnikom.

- To će svakako doprineti i većoj bezbednosti - rekla je Popović Ivković i istakla da je ulaganje u policijske službenike, ulaganje u njihovu opremu, poboljšanje njihovih uslova rada i materijalnog položaja veoma važno.

Popović Ivković je navela da je Uprava granične policije u prethodnom periodu ostvarila izuzetne rezultate, posebno tokom 2019. godine.

- Tri miliona putnika prošlo je aerodromom Nikola Tesla u prvih sedam meseci prošle godine, dok je u istom periodu ove godine nažalost, zbog korona virusa, taj broj milion i 55 hiljada. Pripadnici granične policije dali su izuzetan doprinos tokom vanrednog stanja, a i danas sprovode sve mere zaštite koje su na snazi odlukom Vlade - precizirala je Popović Ivković.

Naglasila je da pripadnici granične policije pružaju veliki doprinos i u obezbeđivanju državne granice, sigurnosti i bezbednosti svakog građanina, ali istovremeno i u sankcionisanju krivičnih dela, posebno falsifikovanja dokumenata i zaplene narkotika.

Izvršni direktor za tehniku kompanije "Vansi erports“ Nikola Brus istakao je da su za tu kompaniju Uprava granične policije, kao i Ministarstvo unutrašnjih poslova, izuzetno važan dugoročni partner, zbog čega je upravo dežurna služba granične policije na aerodromu "Nikola Tesla“ prva renovirana.

Brus je istakao da se prilikom renoviranja prostorija sagledavalo šta je dobro za graničnu policiju uzimajući u obzir i ono što je od interesa za samu kompaniju.

- Kroz unapređenje uslova rada želeli smo da damo doprinos boljem radu zaposlenih i na taj način razvijemo koordinaciju i saradnju koja će se odvijati na svakodnevnom nivou. U planu nam je i izgradnja novog operativnog centra u koji će zaposleni iz granične policije biti dobrodošli - rekao je Brus.

Tokom posete aerodromu "Nikola Tesla“ Popović Ivković i Brus obišli su i radove na proširenju i rekonstrukciji putničkog terminala aerodroma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17