• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2020

15:30

AKO ODETE U CRNU GORU, U POVRATKU VAS ČEKA OBAVEZAN KARANTIN ILI PCR TEST?! Krizni štab dao rok, EVO DO KADA je ulazak u zemlju otvoren bez ikakvih uslova!

Društvo

AKO ODETE U CRNU GORU, U POVRATKU VAS ČEKA OBAVEZAN KARANTIN ILI PCR TEST?! Krizni štab dao rok, EVO DO KADA je ulazak u zemlju otvoren bez ikakvih uslova!

Podeli vest

Pokrajinski sekretar i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Zoran Gojković govorio je o eventualnom vraćanju mera obaveznog PCR testa ili karantina kada se oni koji sada odu na letovanje budu vraćali u zemlju

- Mi još nemamo toliki broj novopridošlih obolelih da bi uvodili neke restriktivne mere prema građanima Srbije koji se nalaze van države, što ne znači da se to neće dogoditi u nekom narednom periodu. Epidemiolozi su zauzeli stav da u narednih 5 do 7 dana neće biti promena ovih mera, a po isteku tog perioda razmotrićemo da li ćemo uvesti PCR testiranje za naše građane van države koji ulaze u zemlju. To znači da građani koji planiraju putovanje moraju da imaju ovo u vidu, da budu svesni da su ti delovi našeg okruženja u ovom trenutku rizični za putovanje i da znaju da će možda snositi konsekvence po povratku u zemlju - rekao je Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Minja

pre 3 godine

Pametno.Nama je u interesu da se kovid epidemija u Srbiji zaustavi

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija