• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

15.08.2020

10:11

ĐORĐE IZ BEOGRADA KRENUO ZA CRNU GORU, ALI GA JE NA GRANICI SAČEKAO HLADAN TUŠ! Sve je bilo u redu, a onda...

Društvo

ĐORĐE IZ BEOGRADA KRENUO ZA CRNU GORU, ALI GA JE NA GRANICI SAČEKAO HLADAN TUŠ! Sve je bilo u redu, a onda...

Podeli vest

Prvi putnici prošli su granični prelaz Gostun i ušli u Crnu Goru. Međutim, neki ipak nisu bili te sreće i pored negativnog testa na koronu vraćeni su sa Dobrakova.

Đorđe Vučković noćas je krenuo iz Beograda, izašao iz Srbije a na ulazu u Crnu Goru dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

„Vratili su me rekavši da taj test ne važi. Ne znam šta je sporno jer taj brzi test upisan kao jedan od kriterijuma za prelazak. Celu noć sam putovao iz Beograda, da bi me sada umesto mora dočekao ovaj hladan tuš“, kaže za RINU Đorđe.

Foto: RINA

 

Nadležni apeluju da su prvih nekoliko dana vrlo moguće određene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prelaza sa Crnom Gorom.

„Sada ću ići u Neum, bar tamo nema nikakvih peripetija za ulazak“, rekao je Đorđe.

Kao uslov za ulazak u Crnu Goru prema prvim informacijama pristiglim iz Crne Gore srpskim državljanima neophodan je negativan PCR ili ELISA test na korona virus, ne stariji od 72 sata, kao i da građani nisu bili poslednjih 15 dana u zemljama kojima je su granice sa Crnom Gorom i dalje zatvorene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

KAKO STE SAMO ODMAH POTRČALI DA NABERETE MEDA U CRNOJ GORI

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija