• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

28.08.2020

18:43

SRBI, NIŠTA OD GRČKE! Doneta odluka, granica ostaje zatvorena do ovog datuma!

Društvo

SRBI, NIŠTA OD GRČKE! Doneta odluka, granica ostaje zatvorena do ovog datuma!

Podeli vest

Grčka vlada produžila je meru zabrane ulaska u tu zemlju za građane određenih zemalja, između kojih je i Srbija

Produžavanje konkretnih mera je deo niza ograničavanja koja će isto tako biti na snazi još dve nedelje zbog koronavirusa, izjavio je zamenik grčkog ministra civilne zaštite Nikos Hardalias na konferenciji za novinare.

Prethodna odluka, kojom je zatvorena kopnena veza između Grčke sa Severnom Makedonijom i Albanijom, ističe 31. avgusta, a danas se ta zabrana produžava do 15. septembra.

Portparol grčke Valde Stelio Pecas najavio je večeras na redovnom brifingu s novinarima, da će većina mera biti produžene, a među njima su i one koje se odnose na kopnene granice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
opdozavira

pre 3 godine

АЛО БРЕ ГРЦИ НАС СПАСАВАЈУ ОД КОРОНЕ КАД САМИ НЕ УМЕМО

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Srbi, ne možete u Grčku a to znači da ne možete širiti epidemiju korone kad se vratite u Srbiju. Grcima hvala što građane Srbije štite od širenja kovida19.

KIKI

pre 3 godine

HE HE , BRACA GRCI . AL NEMA VEZE , IMA JOS TURISTICKIH DESTINACIJA OKO PJOGJANGA , MOSKVE I PEKINGA

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija