• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

06.09.2020

13:24

(VIDEO) I MALI PROBLEM MOŽE DA NAS DOVEDE DO SITACIJE KOJU SMO VEĆ DOŽIVLJAVALI! Đerlek: Nije vreme za opuštanje, DALEKO SMO OD POBEDE

Društvo

(VIDEO) I MALI PROBLEM MOŽE DA NAS DOVEDE DO SITACIJE KOJU SMO VEĆ DOŽIVLJAVALI! Đerlek: Nije vreme za opuštanje, DALEKO SMO OD POBEDE

Podeli vest

Doktor Mirsad Đerlek rekao je u Jutarnjem programu televizije Pink da je jako bitno da se svi građani pridržavaju epidemioloških mera, u suprotnom može nam se dogoditi pogoršanje situacije

Đerlek je komentarišući trenutnu epidemiološku sitauciju u Srbiji, istakao da statistički podaci daju povoljne rezultate, međutim, dodaje, u ovom trenutku nije vreme za opuštanje, da je virus nepredvidiv i da uvek moramo biti spremni na eventualno pogoršanje.

„Pridržavaje mera je osnovno zadatak i apel svim građanima države, jer i mali problem može da dovede do sitacije koju smo već doživljavali. Osetili smo lično na svojoj koži i sada bi trebalo da ozbiljnije shvatamo“, rekao je dr Đerlek.

Foto: printscreen RTV Pink

Kako kaže, virus je prisutan i to nas obavezuje na odgovornost i ozbiljnost, dodaje da nažalost, postoji mali broj ljudi koji i dalje ne veruje da virus postoji.

„Možda smo i dosadni sa tolikim apelovanjem ali moramo da dođemo do svesti naših građana. Daleko smo od pobede i trijumfa. Mi koji smo bili zaraženi ozbiljnije shvatamo situaiju i posledice koje ostavlja“, rekao je Đerlek.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija