• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

08.09.2020

10:01

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DRUŠTVENIM MREŽAMA SE ŠIRI JEZIV SNIMAK! Brutalan video OBEŠENOG PSA u Obrenovcu UZNEMIRIO SRBIJU!

Društvo

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DRUŠTVENIM MREŽAMA SE ŠIRI JEZIV SNIMAK! Brutalan video OBEŠENOG PSA u Obrenovcu UZNEMIRIO SRBIJU!

Podeli vest

Ovaj monstruozni čin šokirao je građane Obrenovca

Snimak na kojem se vidi obešen pas, koji bez znakova života visi na kanapu u obrenovačkoj Ulici Đačkog bataljona, u blizini romskog naselja, uznemirio je sugrađane. Brutalan video ustalasao je društvene mreže.

PAS NAPAO DEČAKA (12) I MUŠKARCA (62) U NOVOM SADU, DETETU KONSTANTOVANE POVREDE!

Iako su iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdili da je policijska ekipa izašla na teren i obavila uviđaj, i dalje nije poznato da li je nesrećna životinja prvo ubijena pa zatim obešena ili je skončala sa kanapom oko vrata, viseći uz zid zgrade.

Foto: Printscreen/Fondacija Pokret Levijatan

- Policijska uprava u Obrenovcu primila je prijavu sugrađana 5. septembra, kada je obavljen uviđaj. O celom slučaju obavešten je zamenik javnog tužioca u Obrenovcu, koji je naložio krivičnu prijavu protiv N.N. lica - rekli su iz MUP.

Predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković rekao nam je da je obavešten o vešanju psa, te da je zgrožen ovim činom.

- Mi kao lokalna samouprava najoštrije osuđujemo ovaj zločin, zahtevamo od policije da ovaj slučaj tretira kao da je ubijen čovek. Apelujemo na nadležne da što pre identifikuju vinovnike ovog ubistva - kaže Čučković.

 

Posle ubistva psa 2018. godine u Obrenovcu, policija je uhapsila devojku K. P. (24) i mladića M. Đ. (21) zbog sumnje da su ritualno ubili psa i taj čin uživo prenosili na društvenim mrežama. Prema nekim tvrdnjama, sekta "Kefo zote" prinosi žrtve pasa i mačaka, koje prethodno zlostavlja. Sekta navodno ima ideologiju kosmičke energije, koja se "postiže" ritualnim ubistvima i mučenjem slabijih.

Ovaj monstruozni čin šokirao je građane i podsetio ih na sektaški obred krajem 2018. godine tokom kojeg je, takođe na teritoriji Obrenovca, mučen i ubijen pas. Tada je društvenim mrežama kružio video na kojem se videlo kako mladić zabija nož u psa, sve vreme ponavljajući dve reči - "kefo zote", što su tada sugrađani povezali sa sektaškim obredima. Zbog toga, Obrenovčani sada s razlogom strahuju, jer su zabrinuti da delovanje sekte nije prestalo u ovoj prigradskoj opštini.

Uznemirujući snimak POGLEDAJTE OVDE. Upozoravamo vas da je video uznemirujući! 

BONUS VIDEO:

ALO, IDIOTE, GLEDAJ U RETROVIZOR! Nije Ferrari za svakoga, stvarno!

BERLINSKI CRNO-BELI MEDVEDIĆI PROSLAVILI PRVI ROĐENDAN! Čuvari su ih počastili smrznutom tortom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 3 godine

Sta se pravimo naivni -Zakon o drzanju i setanju pasa i kaznama se kod nas ne postuje .U Smederevu imamo dnevno desetine napada pasa na gradjane a Komunalna policija ne reaguje kao ni Azil za pse .Strasno neuredjena zemlja .A vlasnici pasa se bahate i dalje .

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija