• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

22.09.2020

12:29

ODLOŽEN SAJAM KNJIGA U BEOGRADU! Krizni štab doneo odluku oko koje nema rasprave!

Društvo

ODLOŽEN SAJAM KNJIGA U BEOGRADU! Krizni štab doneo odluku oko koje nema rasprave!

Podeli vest

Međunarodni beogradski sajam knjiga, čije održavanje je planirano od 25. oktobra do 1. novembra, odlaže se, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, za sredinu decembra ove godine, saopšteno je sa Beogradskog sajma.

 

U saopštenju se ističe da, pošto se nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju Sajma knjiga, ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do prvobitno planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju.

U saopštenju se navodi da će Beogradski sajam i dalje pratiti preporuke i epidemiloške procene Kriznog štaba i u dogovoru sa izdavačima, izlagačima i drugim učesnicima Sajma knjiga doneti odluku koja će biti u najboljem interesu manifestacije.

Dodaje se da će o svemu navedenom Beogradski sajam blagovremeno obaveštavati javnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija