• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2020

15:18 >> 15:44

(VIDEO) ŠTA ZNAČI ZABRANA OKUPLJANJA VIŠE OD PET OSOBA?! Doktorka Kisić otkrila da li je u pitanju PREPORUKA ILI OBAVEZA!

Društvo

(VIDEO) ŠTA ZNAČI ZABRANA OKUPLJANJA VIŠE OD PET OSOBA?! Doktorka Kisić otkrila da li je u pitanju PREPORUKA ILI OBAVEZA!

Podeli vest

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa održao je sednicu na kojoj se razmatralo uvođenje novih mera, a nakon toga doktorka Darija Kisić Tepavčević obratila se javnosti

Nakon što je pročitala najnovije podatke, doktorka Darija Kisić Tepavčević je rekla i koja je starosna struktura zaraženih.

- Najviše zaraženih je u grupi između 30 do 59 godina - rekla je Kisić Tepavčević.

Odlučili smo se da se smenji broj osoba koje mogu da se okupljaju u aztvorenim i otovorenim prostria, što je bilo 30 sada je smanjeno na 5 osoba - rekla je Kisić Tepavčević.

Ona je precizirala šta to praktično znači i navela da to nije samo preporuka, već obaveza koja će biti zakonski regulisana.

- Kao što je prethodna mera bila regulisana zakonom tako će i ova. Nije na nivou preporuke. zabrana se odnosi na okupljanje na javnim manifgestacijama, što se odnosi an proslave, kongrese, seminare. Misli se na organizvoana okupljanje. Ne odnosi se na školsku i radnu sredinu - naglasila je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 3 godine

Onda prekinite da nam ispirate mozak sa svim i svacim a i sa dnevnim brojem zarazenih. Nema koristi ako ne reagujete i ako Vam cela sednica prodje sa odlukom o djacima sto ste im dali 2 dana?smesno....A 5 ljudi....?pa bravoooo . Sta cemo sa punim autobusima? Naravno, koga je briga....

Jovana

pre 3 godine

Zasto bi neko stavio kad ne objavljujete? PIh

Serif

pre 3 godine

Doktorka valjda desetoro dece, a ne deset dece.

nevidljivi neprijatelj partije

pre 3 godine

Jel' to važi i za konferencije za štampu političara?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija