• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2020

16:37

KORONA U PADU U BEOGRADU! Loše vesti za OVAJ SRPSKI GRAD!

Društvo

KORONA U PADU U BEOGRADU! Loše vesti za OVAJ SRPSKI GRAD!

Podeli vest

U Republici Srbiji do 15 časova 16. novembra 2020. godine registrovano je ukupno 87.381 potvrđena slučaja kovid 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 11.493 osoba od kojih je 2.813 pozitivna. U poslednja 24 sata preminula je 21 osoba

Beograd posle duže vremena ima manje od 1.000 zaraženih za 24 časa, tačnije 906.

Slede Novi Sad sa 364, Kragujevac 215, Valjevo 93, Niš 92, Pančevo 90, Zrenjanin 66, Kikinda 62.

O ostalim mestima zabeleženo je manje od 60 novih slučajeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VLADA 011

pre 3 godine

Pao je broj inficiranih kao i svakog ponedeljka a jel i ova brojka mala? Cinjenica je da je pao broj zarazenih ali nije da to bude u naslovu.Bolje se borite da se pojacaju mere.Prvo da se skole zatvore daleko je veci broj inficiranih kod djaka i prosvetnih radnika.Skola na Labudovom brdu danas uciteljica je iz straha otisla na bolovanje i ostavila decu u pocetku im rekla da idu on line bez naseg roditeljskog pristanka.U toku dana su nasli zamenu i dalje ne znamo ko je ta nova uciteljica.Da li je zdrava?To je nasa prosveta nisam mogao da verujem a mozda ni vi ako sam uspeo da objadnim sta se desava.

KoleM

pre 3 godine

Kakav pad bre ljudi?! Danas je ponedeljak. Ponedeljkom je uvek manji broj jer se ne radi nedeljom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija