• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

20.11.2020

11:13

(VIDEO) ROĐENA SESTRA PREMINULOG PATRIJARHA ZANEMELA OD BOLA: Baka Milijanka od vesti o smrti brata NI REČ NIJE PROGOVORILA

Društvo

(VIDEO) ROĐENA SESTRA PREMINULOG PATRIJARHA ZANEMELA OD BOLA: Baka Milijanka od vesti o smrti brata NI REČ NIJE PROGOVORILA

Podeli vest

Rođena sestra patrijarha Irineja baka Milijanka Kovačević skrhana je bolom i od trenutka kada je primila vest o upokojenju rođenog brata partijarha Irineja nije ni reč progovorira

Baka Milijanka Kovačević ima 86 godina i najmlađa je od troje dece Miroslava (partijarh Irinej) i Vukomana, od oca Zdravka i majke Milijane. 

Foto: I.M.

 

- Posle vesti o smrti Irinejevoj od jutros nije ni reč progovorila skrhana je bolom. Nadala se bratovom ozdravljenju - kaže Slobodan Boba Kovačević, Milijankin sin i sestrić pokojnog Irineja.

Rođena sestra preminulog patrijarha živi u istom selu, par stotina metara od patrijarhove kuće, a njen sin Slobodan kaže da mu je najžalije što ujak nije dočekao da osvešta crkvu koju meštani grade iznad njegove kuće.

Foto: I.M.

 

- To je crkva brvnara uz nju ima i konak. Želja meštana je bila da je osveštaju na Irinejev rođendan 28. avgusta, ali to on nije dočekao - kaže Slobodan, dodajući da ih je epidemija korona virusa sprečila da angažuju mastore i nastave izgradnju.

- Poslednji put kad je dolazio bio je upravo na ovom mestu kako bi video kako napreduju radovi- ispričao je sestrić pokojnog patrijarha Slobodan Kovačević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija