• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.11.2020

18:13

KORONA HARA SRBIJOM! NOVE MERE BIĆE RIGOROZNIJE! Oglasio se doktor Kon!

Društvo

KORONA HARA SRBIJOM! NOVE MERE BIĆE RIGOROZNIJE! Oglasio se doktor Kon!

Podeli vest

Doktor Kon istakao je da korona hara Srbijom i da će nove mere biti rigoroznije nego ove do sada

Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je danas da je sahrana patrijarha Irineja u ovom trenutku veliki epidemiološki rizik, i da je njegova dužnost da to kaže

Apelovao je na sve one koji imaju potrebu da isprate patrijarha da koriste zaštitu koja postiji, da vode računa o distanci i da izbegavaju svaku mogućnost da dođe do zaražavanja.

 

On je za RTS istakao da je takav skup epidemiološki neprihvatljiv u ovom trenutku, ali da je to nešto što ne može da se zabrani.

KORONA OBARA NOVE CRNE REKORDE Ovo su današnje brojke i SVE JE GORE

Kon je preneo i da je medicinski deo Kriznog štaba danas insistirao na tome da se ne može izaći sa sastanka bez rigoroznih mera.

On je naveo da je medicinski deo štaba sastavio predlog i da je on dostavljen vladi. Kon očekuje da se to sutra zvanično saopšti.

Otkazana konferencija Kriznog štaba!

Inače, ranije danas otkazana je konferencija za novinare Kriznog štaba koja je bila predviđena da počne u 15 časova.

- Meni nije rečeno da treba posebno da se obratim, te mere će biti saopštene, ne bih voleo ništa unapred da saopštim, ali su rigoroznije. Teško da Vlada neće prihvatiti mere - rekao je Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko Imanjitz

pre 3 godine

Korona znaci Kruna , a kruna je iz robovlasnickog babilona upravnicka struna , a na sahovskoj tabli i sa jedne i sa druge strane sve ista firma , samookrunjenima trebaju dvorske sluge , a pijuni igraju li se igraju po uputstvima . Kruna je rimskosolomonski vatikansko jezuitski okupatorski genetski prioritetni nacisticki virus na zastavi Srbije koji je okupirao Kosovo , Crnu Goru , Englesku , Saudijsku Arabiju i koji pljacka sve zemlje , teritorije i narode , Kruna je rimskosolomonska vatikanska struna koj financira , naciste , teroriste i rasiste i uranijumom bombarduje decu . Nema tu ni D od demokratije , samo klasnog lopovluka , zaostalog dzetseta , pedofilje i politicki organiziranog klasnog kriminala kao javne demoskratije , Kruna je trojanski konj , rimskosolomonski robovlasnicki Nato agent Solomon Kuracdjordjewitz sa engleskog pedofilskog dvrca i rothshcildovi jezuitski angloamericki bankari jevreji slave Oluju i uranijumom ubijaju decu i tako danas koronom ubise i srpskog patrijarha , sad jos samo da Korona tj. rimskosolomonska Kruna kao virus ubije i srpski narod a uskoro ce pobiti i ostale narodnosti pa se rimskosolomonski ujedinjeni robovlasnici bankari izraelci mogu naseliti u Srbiju i na podrucje cele bivse Jugoslavije . Bice svima lepo na Pradedinju .

PRKI

pre 3 godine

Dr.Kon koji Vlada treba da se oglasi povodom mera kažite mi njegovo prezime možda poznajem čoveka pa da mu kažem neku lepu reč o Vama.

Spasko Imanjitz

pre 3 godine

dok izrael slavi Oluju sa hrvatskim nacistima , trebalo bi upitati izraelskog agenta Dr Kona je li istina da je rimskosolomonska Kruna simbol jevrejske religije i sta on misli otkud Kruna na srpskoj zastavi i to bez odobrenja srpskog naroda . A Korona u prevodu znaci Kruna a kruna je genetski prioritetna i zato bas kao i babilonski genetski prioritetni robovlasnicki Vatikan financira naciste i rasiste bas kao sto saudijski kralj Solomon financira teroriste i bask kao i svi ostali virusi voli da zivi na racun drugih i voli dvorske sluge . E sad , zasto se Serbia ustvari znaci Servia a to u prevodu znaci Slugovija a Slugovija je Robovija a rob se na engleskom kaze Slave pa se za robovski narod kaze Slaves sto znaci Porobljeni Narod tj. Slaveni . Nesto tu i hara i stalno napada srpski narod i decu uranijumom , a jezuitskijevrejski bankar izraelac Rothschild sa engleskom kraljicom Solomanetom Kuracdjordjewitz ima privatnu tvornicu uranijuma . Nesto tu i hara i stalno napada srpski narod i decu , ima mnogo simptoma , medicinski naucnici i strucnjaci se pitaju , o kakvom li se tu virusu radi ? I niko ne zna , svi gledaju i cekaju sta ce Kristijan da kaze .

Pera

pre 3 godine

Vernici, inače neverne Tome kad je u pitanju Korona, vi ste zarazili i ubili i Amfilohija i Irineja. Nastavite li ovako SPC će ostati bez sveštenika u najskorije vreme. U pamet se vernici i nosite maske. Palma bolje da prestane sa izjavama koje je uz veliku pompu objavio u Parlamentu. Sram ga bilo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija