• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

25.11.2020

11:09

VULIN O MIGRANTIMA U SRBIJI: Niko ne može da krši naš zakon, a da za to ne bude kažnjen!

Društvo

VULIN O MIGRANTIMA U SRBIJI: Niko ne može da krši naš zakon, a da za to ne bude kažnjen!

Podeli vest

Svi migranti u našoj zemlji imaju mogućnost i pravo da budu u prihvatnim centrima i tu im je obezbeđena medicinska i svaka druga zaštita, ali svako ko napusti prihvatni centar bez dozvole i kreće se van centra bez odgovarajuće saglasnosti, naići će na odgovor Ministarstva unutrašnjih poslova, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

On je danas sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i republičkim komesarom za izbeglice i migrante Vladimirom Cucićem obišao policijske službenike koji su jutros u Subotici sproveli akciju pronalaska iregularnih migranata.

Foto: MUP Srbije

Ministar Vulin je istakao da ni jedan migrant ne može da bude van kampova bez odgovarajuće dozvole i da se moraju poštovati zakoni države Srbije.

- U vreme kovida mi moramo da čuvamo i njihovo zdravlje, ali i da čuvamo zdravlje naše nacije - rekao je ministar.

Foto: MUP Srbije

Vulin kaže da je Srbija humana, organizovana zemlja u kojoj se poštuje zakon.

- Niko ne može da krši naš zakon, a da za to ne bude kažnjen i da za to ne naiđe na odgovarajuću reakciju Ministarstva unutrašnjih poslova. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će nastaviti da vode računa da naš svakodnevni život ni na koji način ne bude ugrožen, a ni posledica ove migrantske krize - naglasio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Bravo svaka cast. Konacno da se nesto uradi! Svaka cast za ovaj potez samo reci hvale!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija