• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2020

21:52

VAKCINA, ČISTA VODA I HIGIJENA SU SAPSILE SVET! Doktorka Adžić: One naš organizam čine otpornijim, ja ću je primiti!

Društvo

VAKCINA, ČISTA VODA I HIGIJENA SU SAPSILE SVET! Doktorka Adžić: One naš organizam čine otpornijim, ja ću je primiti!

Podeli vest

Početak vakcinacije protiv koronavirusa očekuje se za dve do tri nedelje. Očekuje se dase na tržištu jako brzo nađu vakcine nekoliko proizvođača, a direktorka nove kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukićević objasnila je u emisji "Hit Tvit" na TV Pink da je ona za vakcinu i da će je primiti

Dr Adžić kaže da je vakcina nešto što je spailo svet.

- Vakcine, čista voda i higijena su spasile svet. Našu decu kada se rode vakcinišemo BSŽ vakcnom, da ne bi na početku života umrli od nekih bolesti. Vakcine naš organizam čine otpornijim. Onu vakcinu koju naši nadležni odluče da treba, preporučiću svojim bolesnicima a i ja ću je primiti - rekla je ona.

- U prvom talasu kovida, moja klinika za pulmologiju, nas nekoliko smo imali antitela. Što se vakcine tiče, onu koju naši stručnjaci prihvate, ja sam za nju - dodala je dr Adžić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Evo imamo Đukanovića koji se u sve razume! On bi da raspusti krizni štab, pa valjda da ga on kao "svestrani stručnjak" preuzme, umesto Kona, Pelemiša, Stevanovića, Tiodorovića???!!! Koliko je čovek neobavešten govore naslovi samo nekoliko američkih portala, dok on tvrdi da se u SAD više i ne priča o koroni, kako su se izbori završili. New Your Times danas na portalu na prvoj strani donosi "New Reported Cases in the U.S.", ili NBC News: "Schools in southwest Ohio kept out Covid. But they couldn't keep the buses running." i tako svi redom. To što dotična sveznalica to ne zna i ništa ne čita a obmanjuje javnost Srbije je stvarno sramota i bruka za SNS. Mislim da je krajnje vreme da Vučić smeni ovakve "stručnjake", koji su se jako osilili a samo donose štetu i partiji, ali i državi.

zoran

pre 3 godine

Halo tupani...napisali ste SAPSILI....valjda SPASILI...ko vama daje platu?

Vlado

pre 3 godine

Gospodo niste objavili moj komentar, ali se zato Vučić izvinjava lekarima i svim tim divnim ljudima, zbog buzdovana Đukanovića. Tek toliko.

Rodoljub

pre 3 godine

Вакцина никога није спасила. Хигијена, текућа вода, канализација и квалитетнија исхрана.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija