• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

08.12.2020

15:30

IMAĆEMO EKSPLOZIJU KORONE POSLE NOVE GODINE! Doktor Kon: Ovakvim ponašanjem neizbežan najgori scenario!

Društvo

IMAĆEMO EKSPLOZIJU KORONE POSLE NOVE GODINE! Doktor Kon: Ovakvim ponašanjem neizbežan najgori scenario!

Podeli vest

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa Predrag Kon, izjavio je danas da je u pogledu epidemiološke situacije najveći problem ono što će tek doći - novogodišnji praznici

- Ponašanjem kao da se ništa ne dešava, imaćemo eksploziju posle Nove godine - rekao je Kon za N1.

Govoreći o odlukama koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja koronavirusa i eventualnim propustima, rekao je da tu nema "pitanja greške".

- Nije tu pitanje greške, odlučeno je da se ne sprovodi maksimalno zatvaranje. Da je odlučeno da bude maksimalnog zatvaranja, onda svakako ne bi bilo ovako velikih brojeva, ali istovremeno bi stao život - ukazao je Kon.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dr Predrag Kon

Na pitanje da li je trebalo da bude odlučeno drugačije, Kon je odgovorio da nije na njemu da to procenjuje.

- Nije naš najveći problem to što se desilo, nego ono što će doći. Dolaze novogodišnji praznici, čak i ako uspemo merama da malo to smirimo, ponašanjem kao da se ništa ne dešava imaćemo eksploziju posle Nove godine - upozorio je Kon.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sarma

pre 3 godine

Zak - Jebo ti ja mater kao i onome ko je dozvolio da ti se objavi poruka.

Nebojsa

pre 3 godine

Neka crkne ker do Nove godine, pseto placeno i ljigavo. Pusti ovaj narod na miru VISE

Niki

pre 3 godine

Koliko u glavu bolesnih ljudi pise komentare.Ne samo bolesnih vec i uzasno nevaspitanih.Strasno kakav smo mi, Srbi,postali narod.

Nebojsa

pre 3 godine

Neka crkne ker do Nove godine. Pas je dan prljavi, placenik najobicniji...

Lazni Bot

pre 3 godine

Nemoj Djuka opet ce gazda morati da se izvinjava

oni što žive duboko u nama

pre 3 godine

Jel' to botovima stigla direktiva da pljuju medicinski deo štaba? Suprotstavljaju se gospodaru Vučiću - a to je svetogrđe!

tomas gustafsson

pre 3 godine

А зашто? Шта је рекао погрешно? Или си киван на лекаре јер не можеш да смрдиш по кафићима и клубовима са осталим дебилима и да буљиш у мобилни? Ето, не дају ти лекари да будеш "ИН"! МОРОНУ!

Miss Anne Troppy

pre 3 godine

Predsednik: AV! botovi: av av av av!! ČIBU DŽUKELO! MRŠ !!

Spasko Imanjitz

pre 3 godine

americki jevreji uz pomoc vatikanskih nacista , islamskih terorista i ostalih raznolikih virusa okupirali Srbiju , Kosovo , Crnu Goru i sve ostale jugoslavenske teritorije i postavili rimskosolomonsku genetski prioritetnu klasno diskriminativnu krunu na zastavu Srbije i doveli rimskosolomonskog robovlasnickog agenta Kuracdjordjewitza sa engleskog genetski prioritetnog pedofilskog dvorca da pljacka srpsku zemlju i srpski narod bas kao sto su americki jevreji postavili i nacisticku sahovnicu , americki jevreji najavljuju i da ce organizirati novi nacisticki i teroristicki napad na Srpsku , a Dr Kon se izjasnjava izraelac koji najavljuje novi napad virusom na srpski narod , a izrael prodaje oruzje hrvatskim nacistima , paradira sa hrvatskim nacistima i slavi Oluju i genocid nad srpskim narodom . A rimskosolomonska robovlasnicka oligarhijska privatna vojna agencija Nato je bombardovala Srbiju uranijumom koji je proizveden u fabrici koja je u vlasnistvu rimskojezuitskog vatikanskog bankara solomonskog izraelca Rothschilda .

Informer stalno laže

pre 3 godine

Medalju koju je vratio lekar iz Zaječara možeš Vučičeviću ti da uzmeš. Pripada ti. Što, bilo bi te sramota. A onda je daj Atlagiću.

nesa

pre 3 godine

Gospodine gavrane , prestanite vise da plasite napaceni narod, zasto takva potreba ,da li zbog para? Ima te li obraza doktore gavrane,

Miss Anne Troppy

pre 3 godine

Zanimljiva je ova igra naprdnjaka.Botovi kevću na potpukovnika i vrhovni štab, a onda se pojavi Spasitelj AVAV i rešava situaciju. Interesantno, samo ne shvatam poentu! Da li je to što epidemiolozi ne podržavaju mere predsednika partije , ili AVAV želi još malo da se reklamira?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija