• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2020

17:54

NIŠTA OD DOČEKA NOVE GODINE?! Doktor Kon objasnio dokle će mere trajati!

Društvo

NIŠTA OD DOČEKA NOVE GODINE?! Doktor Kon objasnio dokle će mere trajati!

Podeli vest

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon gostujući na Radio televiziji Srbije govorio je o sutrašnjem sastanku Štaba i o korona merama koje će tamo biti donete, kao i o proslavi dočeka Nove godine i povratku naših građana u Srbiju iz inostranstva za praznike

- Sutrašnji sastanak od sat i po neće ništa promeniti, sve zavisi od našeg ponašanja. Nove mere su predložene. U okviru zemlje, ne računajući dolazak iz inostranstva, sve mere su na snazi, samo treba da se poštuju. Sve je učinjeno da mere mogu da se primenjuju i sankcionišu, najbolje bi bilo da ljudi u svojim domovima proslave svoju slavu, Novu godinu, Božić, da ne idu nigde - rekao je epidemiolog.

Foto: informer

Korona presek u Srbiji za 10. decembar

 

Na pitanje šta će medicinski deo Kriznog štaba sutra predložiti, Kon kaže da je njihov predlog jasan.

- PCR test ili karantin za one koji nemaju test, jer ih ne možete vratiti sa granice. Sutra će biti reči i o tome dokle će mere trajati, ako budu na snazi u vreme dočeka Nove godine, jasno je da nikome neće pasti na pamet da proslavlja taj dan - objasnio je Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemojte više

pre 3 godine

Nemojte ljudi, više ništa objašnjavati, šta će i dokle će da bude, k'o Boga Vas molim. Dosta ste i do sada objasnjavali. Sve je bilo tačno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija