• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2020

12:52

(FOTO) OVO JE SAMOHRANA MAJKA KOJA JE DOBILA STAN U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Još uvek ne verujem, utisci su mi neverovatni

Društvo

(FOTO) OVO JE SAMOHRANA MAJKA KOJA JE DOBILA STAN U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Još uvek ne verujem, utisci su mi neverovatni

Podeli vest

Ljiljana Nikolić dobila je stan u drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a danas je zvanično i potpisala ugovor.

Nikolićeva, inače iz okoline Uba, dobitnik je stana u naselju Zemunske kapije. Ona je rekla novinarima nakon potpisivanja ugovora da su utisci neverovatni i prelepi, i da još postoji neverica.

Navela je da je poslala ukupno 20 koverata sa fiskalnim računima za učešće u nagradnoj igri. Kaže da će stan koristiti njenim ćerkama, Nataši i Jovani, za školovanje i budući život.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović


Nikolić je rekla da posle potpisivanja ugovora ide da pogleda stan, a da će o njegovom opremanju odlučiti njene ćerke.

Inače, ugovor su potpisali i ministar finansija Siniša Mali i direktor Rebublicke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić

- Ljiljana Nikolić je samohrana majka i mislim da je nagrada otišla u prave ruke - rekao je Mali i poželeo dobitnici i njenim ćerkama puno uspeha.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Nagrada u prvom izvlačenju otišla u Paraćin, a druga u Ub.

Inače, sutra će glumac Luka Raco izvući nagrade 3. kola igre "Uzmi račun i pobedi".

Petoro učesnika nagradne igre dobilo je automobil "fijat 500L", a u pitanju su Igor Kukolj iz Novog Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Novog Beograda i Javorka Popović iz Vranja.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

U prvom izvlačenju, održanom prošle subote, izvučeni su dobitnici jednog stana i pet automobila.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" se formalno prireduje u dva kruga – prvi od 15. novembra do 26. decembra ove godine i drugi početkom 2021.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija