• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

20:03

PRESREĆNA SAM, POČELA SAM DA SKAČEM, MI SMO 20 GODINA PODSTANARI! Supruga dobitnika stana u Beogradu sa sinom gledala izvlačenje, a onda...

Društvo

PRESREĆNA SAM, POČELA SAM DA SKAČEM, MI SMO 20 GODINA PODSTANARI! Supruga dobitnika stana u Beogradu sa sinom gledala izvlačenje, a onda...

Podeli vest

Izbegli smo sa Kosova 1999 godine i ostali bez svega, dvadeset godina smo podstanari, a sada imamo svoj stan, pa neka je i dva sa dva, ali i nama sreća da se osmehne napokon, kaže za Informer Ružica Stolić, supruga Branislava Stolića koji je dobio stan u večerašnjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Njih dvoje su učesnici ove nagradne igre od početka, a stan koji su osvojili nalazi se u Zemunskim kapijama!Kako ističe, u nagradnoj igri su učestvovali od početka.

- Sin je imao osećaj da ćemo dobiti stan. Stalno je pričao, "mama, moramo i mi nešto jednom da dobijemo, kad smo sve izgubili"! Ćerka je slala za prvo izvlačenje, a mi smo ovog puta poslali bar 20 koverti - kaže Ružica.

Foto: Printscreen

Suprug joj je bio na putu, a ona je sa sinom gledala izvlačenje.

- Od sreće sam počela da skačem i rekla sinu da odmah zove tatu. On je kazao da sačekamo da vidimo da li je sve u redu. Ne možemo da verujemo da se to dogodilo i da imamo naš stan. Stanujemo u iznajmljenom stanu u Resniku, a sada ćemo se preseliti.

Srećna dobitnica naglasila je da joj lokacija nije bitna, već da je važno da posle toliko godina konačno imaju svoj stan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17