• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2020

15:06

KORONA U SRBIJI POLAKO POSUSTAJE! JOŠ 5.129 NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE! PREMINULO 47 OSOBA! NA RESPIRATORIMA 353 PACIJENTA!

Društvo

KORONA U SRBIJI POLAKO POSUSTAJE! JOŠ 5.129 NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE! PREMINULO 47 OSOBA! NA RESPIRATORIMA 353 PACIJENTA!

Podeli vest

U Republici Srbiji do 15 časova 17. decembra 2020. godine registrovano je ukupno 287.730 novih slučaeva kovid 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 17.460 osoba od kojih su 5.129 pozitivnoe. U poslednja 24 sata preminulo je 47 osoba

Foto: informer

Presek korona virusa u Srbiji za 17. decembar

Do 15 časova u Republici Srbiji na koronavirus testirana je ukupno 2.101.389 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Foto: Informer

Na respiratorima su trenutno 353 pacijenta.

Foto: Informer

Ukupan broj preminulih je 2.529.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Juce je procenat zarazenih bio nesto ispod 29 %, danas je malo preko 29%. Imamo 353 pacijenta na respiratoru. Vama je to posustajanje ??? Pa vi titulu najjadnijeg portala u ovom delu Evrope ne prepustate nikome. Sramoto od "novinara" !!!

Vns

pre 3 godine

Pobedilismo ovu pošast koronu...mislim da preCednik treba da podeli ono ordenje jošbarem 1000000000 komada. Svatijo sam Korona se boLJi tih ljudi sa ordenima. Više ordena manje korone. Jasnoko dan

VLADA 011

pre 3 godine

A jel malo oko 5150 inficiranih? A sto vec 4 do 5 dana je daleko manji broj testiatanih jednom pre par dana za oko 10000 manje testirano. Ne moze se pricati ili pisati da pada broj skace broj na respiratorima skace broj prijema u bolnice skace broj koji su u samoizolaciji. Tako da mi se cini da se stvara lazna slika kako bi se popustile mere zbog sv.Nikole i N.G. A posle toga kada skoci opet ce biti krivi narod jer nije postovao mere .A koje popustio mere i dozvolio okupljanja zurke ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija