• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

20.12.2020

22:36

SPAVALI SMO U DŽAKU, UPLAŠILA SAM SE KADA SMO VIDELI SVINJE... Milica Mirjanić o DRAMI tokom nestanka: BILO JE HLADNO, NIJE BILO SIGNALA...

Društvo

SPAVALI SMO U DŽAKU, UPLAŠILA SAM SE KADA SMO VIDELI SVINJE... Milica Mirjanić o DRAMI tokom nestanka: BILO JE HLADNO, NIJE BILO SIGNALA...

Podeli vest

Milica Mirjanić koja je nestala zajedno sa svojim dečkom Stefanom Rusovom juče, a koju su večeras pronašli pripadnici GSS, oseća se dobro. Ona je u prvoj izjavi medijima do detalja ispričala šta se dešavalo u prethodnoj noći tokom dramatične potrage

- Dobro smo posle ovih 40 sati, koliko je prošlo od trena kad smo se izgubili. Naišli smo na jednu kolibu u kojoj borave drvoseče, i koju smo obili i ušli u nju... U jednom trenutku smo se uplašili jer smo videli svinje, mislili smo da su divlje, ali to su bile samo mangulice koje su nas preplašile... Noć smo proveli pored vatre napolju... Unutra je bila peć koja nije bila dobro razrađena, pa smo spavali napolju u vreći za spavanje. Bilo je hladno ,ali snašli smo se. Probudili smo se oko 5 ujutru, otkad smo sišli sa glavnog puta nismo imali signal - priča ona za Telegraf.rs.

Kako je rekla, nisu bili gladni jer su imali hrane za nekoliko dana. Hrane je bilo i u toj kolibi a i oni su poneli zalihe sa sobom. Priča da su se zaglavili jer je na putu bilo mnogo snega.

- Zaglavili smo se dva puta. Tad smo odlučili da napustimo vozilo i krenemo pešaka kako bismo našli neku kolibu gde ćemo se skloniti. Nadali smo se da tu ima nekih drvoseča koji bi nam pomogli - kaže Milica i nastavlja:

-  Uplašila sam se kad smo se zaglavili, međutim kada smo videli kolibu u kojoj je bilo drva i hrane, strah me je popustio u toku noći. Međutim, ujutru oko 9, 10 sati me je panika uhvatila ponovo. Zahvalila bih se svima, pre svega GSS, ali i čoveku u čijoj smo kolibi boravili, on se zove Ivica i ostavili smo mu poruku, da nas pozove, kako bismo mu nadoknadili pričinjenu štetu - navodi Milica.

Foto: pink.rs

Milica Mirjanić i Stefan Rusov

Na pitanje da li ce se ponovo upuštati u ovakve avanture, Milica u šali odgovara:"Pa to sad ne smem da kažem jer je tata pored mene".

Dodaje da od planinarenja, uprkos "malom paklu" kroz koji su prošli ona i Stefan, neće odustati, ali navodi da ce ubuduće biti obazriviji, a u ove avanture se neće upuštati sami.

Dvoje mladih pronašli su pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije (GSSS). A Mirjanić se zahvalio i ostalima koji su dali značajan doprinos da se dramatična potraga završi sa srećnim krajem.

Foto: pink.rs

Prvi susret Milice Mirjanić i njenog oca nakon što je pronađena

On se zahvalio svima koji su danas bili uključeni u potragu, a to su bili, između ostalih,  predsednik Comtrade Grupe Veselin Jevrosimović, direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, načelnik Policijske uprave za grad Beograd, pukovnik Veselin Milić, kao i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 3 godine

Jao, "jadna deca", mogli su da se ubiju od seksa. "Da ne troše gorivo" provalili u kolibu i spavali u vreći "da ne troše prostor", poneli hranu za nekoliko dana "u slučaju da se zaglave u snegu", nisu se javljali "jer nije bilo signala", a potraga ih locirala baš na osnovu signala... U potragu za lažno izgubljenim ljubavnicima krenuli svi, počevši od državnog vrha pa naniže, a njima se baš **be zbog toga. Treba im naplatiti sve troškove koje su prouzrokovali svojom avanturom, pa onda mogu koliko god hoće da pričaju svoju lažnu priču.

Ivan

pre 3 godine

Uze mi rec iz usta. Neko se zeza a mi svi to plaćamo...

petar

pre 3 godine

A koliko će nas koštati njihova avantura, i kao opet će oni. Eto postali su "popularni".

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17