• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2020

18:30

EVO KO ĆE PRVI PRIMITI FAJZER-BIONTEKOVU VAKCINU U SRBIJI! Đerlek otkrio plan Nacionalnog tima za imunizaciju!

Društvo

EVO KO ĆE PRVI PRIMITI FAJZER-BIONTEKOVU VAKCINU U SRBIJI! Đerlek otkrio plan Nacionalnog tima za imunizaciju!

Podeli vest

Korisnici staračkih domova stariji od 70 godina prvi će primiti "Fajzer-Biontekovu" vakcinu, čije su prve količine od 4.875 doza danas stigle u Srbiji

To je predviđeno planom koji je danas usvojio Nacinalni koorordinacioni tim za imunizaciju protiv kovida-19.

- Stariji od 75 godina su najosetljivija kategorija stanovništva, oni će prvi primiti vakcinu, tako je i u većini zemalja u Evropi - rekao je za Tanjug državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek koji je direktor Nacionalnog koordinacionog tima za imunizaciju.

U drugoj tranši, koja se očekuje u januaru, biće vakcinisani zdravstveni radnici u kovid sistemu, a zatim i ostalo medicinsko osoblje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KoleM

pre 3 godine

Trebali ste prvo dati zdravstvenim radnicima na prvoj liniji!

Boris Nikolic

pre 3 godine

Pa zar ne bi trebalo da prve vakcine prime lekari i meducinsko osoblje koje se bori protiv corone

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija