• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2020

13:12

MIGRANTI NAPRAVILI HAOS KOD LAJKOVCA! Devojku zaposlenu u kampu naterali DA LJUBI PROSTIRKU ZA KLANJANJE! /VIDEO/

Društvo

MIGRANTI NAPRAVILI HAOS KOD LAJKOVCA! Devojku zaposlenu u kampu naterali DA LJUBI PROSTIRKU ZA KLANJANJE! /VIDEO/

Podeli vest

Na društvenim mrežama kruži skandalozan snimak iz migrantskog kampa u Bogovađi kod Lajkovca, na kom se vide migranati kako vandalističkim urlicima primoravaju radnicu kampa, koja je slučajno nagazila prostirku za molitvu, da je poljubi i na taj način se izvini svima

Naime, jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kom je pružio prostirku. U tom trenutku je kroz uzani hodnik pokušala da prođe i devojka zaposlena u Komesarijatu i kako nije bilo mesta, radnica je slučajno nagazila na nju, kako bi došla do drugih soba.

Nastao je opšti haos. Migranti su organizovali pobunu, izbezumljenu ženu opkolili, te se dovodi u pitanje šta bi bilo da u međuvremenu nije naišlo obezbeđenje kao i kolega iz komeserijata koji su uspeli da rulju izvuku napolje.

Devojka u panici

Zbunjena devojka nije znala šta se dešava, a kako bi se situacija smirila ona je bila primorana da pred svima poljubi prostirku kako migranti ne bi napravili dalji haos.

Sudeći po snimku devojka koja je vidno uznemirena i dezorjentiasna, iz straha je to uradila, nakon čega hospitalizovana jer joj je od šoka pozlilo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 3 godine

TREBA U AUTOBUS ILI AVION I NAZAD ODAKLE SU DOSLI.MIGRANTI TREBA DA SU U KAMPU BEZ IZLASKA A NE DA SE SETAJU PO SRBIJI I NAPADAJU LJUDE.DRZAVA TREBA DA REAGUJE ODMAH NA OVAKVE PROVOKACIJE.

Neobavešteno

pre 3 godine

U pravu si...treba da nas bude sramota zbog generacija koje dolaze...i naših predaka...ali da vidimo kako će reagovati iz Komesarijata za izbeglice...jer kad je bio incident u junu,ekspresno su dali otkaz krivcu...da vidimo sad da li će biti reakcije sa njihove strane...onda će vam sve biti jasno...Ova devojka može biti naša sestra,drugarica ovo ne sme proći samo kao vest

sara

pre 3 godine

Proterati tu gamad koja se ponaša nasilnički, umesto da je zahvalna što im Srbija pruža utočište, oni pale, ubijaju!!!. Čestitam Orbanu što ne da da uđu u Madžarasku!!!.

Nenad

pre 3 godine

Oni nemaju potrebu da se uklapaju, tako su vaspitami. Uzas, sta smo docekali u rodjenim zemljama, da ovo trpimo i dopustamo.

ban Kulin

pre 3 godine

Hoćemo referendum o tome da li se sme dozvoliti duže zadržavanje i naseljavanje migranata u Srbiji ili NE, NE i NE!

RADE

pre 3 godine

Znate li kada bi Srpkinja iz RS pristala ovo da uradi ? Sram da bude i nju i onog ko je vaspitao!

Rade

pre 3 godine

Ako ih uskoro ne deportujemo iz Srbije, kad tad, je***e nam majku. Sve su to mladi ljudi, odnosno ratnici, koji su tu po zadatku. Zbog čega među njima nema starijih osoba. Tim starijim osobama je lepo u njihovim zemljama, samo mladima tamo nije dobro. Da li se neko pita, zašto samo mladi migranti dolaze ? ? ? ? ? ? ?

Mića Zgroženi

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da su dozvolili da se ovo dogodi. Pa, ima li živog muškarca u Bogovođi ili tamo žive sve same pičke i žene?!? Alo, bogovođani! LINČOVALI SU VAM ŽENU!!!

Milos

pre 3 godine

Mene je stvarno sada sramota sto dozvoljavamo ovim divljacima da nama prete i da nas na ovakav nacin ponizavaju, a sto je najgore policija nemocna stoji i dozvoljava da nas klinci teroristi ponizavaju. Mislim da mi kao gradjani sada treba da pored nase vojske i policije koje iz nekih razloga ponizavanje naseg naroda ne mogu da sprece, moramo ozbiljnije shvatati ovakve situacije i masovnm okupljanjem oko kampova im samo dati do znanja da su gosti i da ce se ponasati kako dolikuje civilizovanom svetu kome teze, a ne da nas vracaju u kameno doba iz kog su pobegli. Devojka je mozda dobro uradila sto je smirila situaciju, ali je nanela sramotu i sebi i narodu, odnosno najvise onima koji su zaduzeni za bezbednost u tim kampovima... Sramota je ako policija i vojska nisu u mogucnosti da nas sacuvaju od ovakvih, prosto se postavlja pitanje da li onda njihovo postojanje ima smisla...

mike desanta

pre 3 godine

E moja Srbijo šta si dozvolila. I još policajac i radnik Komesarijata stoje tu i prstom ne mrdaju da spreče javno ponižavanje njihove sugrađanke. Biće zanimljivo jer je ovo prvi put da nisu napali ili opljačkali nekog slučajnog prolaznika nego su javno ponizili i degradirali radnicu Komesarijata na njenom radnom mestu što je mnogo gore krivično delo, jer je naneta uvreda narodu i državi, a može i da ostavi traumatične psihičke posledice na ovu ženu. Ukoliko ovi migranti koji su uhapšeni ne budu osuđeni na minimum 5 godina uz obaveznu deportaciju nakon zatvora i doživotnu zabranu ulaska u Srbiju mi više ni ne treba do postojimo kao država.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija