• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

28.12.2020

15:48

OVO SU MERE ZA NOVU GODINU! Krizni štab doneo JEDNOGLASNU ODLUKU!

Društvo

OVO SU MERE ZA NOVU GODINU! Krizni štab doneo JEDNOGLASNU ODLUKU!

Podeli vest

Na sednici Kriznog štaba, koja je i dalje u toku, odlučeno je da 31. decembra 2020. godine i 1. januara 2021. ugostiteljski objekti rade do 18 sati

Maloprodajni objekti radiće ta dva dana do 20 sati. Odluka je doneta jednoglasno.

Dosadašnje mere se, osim za ta dva dana, produžavaju do 11. januara. To znači da 29. i 30. decembra sve radi do 20.00, kao i od 2. do 11. januara. Nema organizovanog dočeka Nove godine.

Uskoro opširnije...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 3 godine

Bravo !!! Kom se ne svidja neka vrati drzavljanstvio i put pod noge !!! Nema niko pravo da ugrozava zdravlje i zivote radnih ljudi , sto je i zakon predvideo !!!

Zoran karapandzic

pre 3 godine

Evo ga moj prijatelj Zika. "Ziko, Ziko", Gde si ti prijatelju da popijemo po jednu JA PLACAM, ma ka cu Ziko. Pa evo brinemo se Marija treba da upise fakultet a i trudna je. Stvarno, bas mi je drago prijatelju, a ime? Zikooo to ce Marija da odluci! Prijatelju Milane kako sam sretan sto te vidim. Misa je u Moskvi kod Tamare. Ljubi ga deda.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija