• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

02.02.2021

13:51

DOKTOR "MASERATI" PONOVO ŠOKIRA SRBIJU! Tvrdi da ga jedna stvar štiti od korone, ali je njegovo pojavljivanje na televiziji pod "PUNOM OPREMOM" SVIMA UPALO U OČI

Društvo

DOKTOR "MASERATI" PONOVO ŠOKIRA SRBIJU! Tvrdi da ga jedna stvar štiti od korone, ali je njegovo pojavljivanje na televiziji pod "PUNOM OPREMOM" SVIMA UPALO U OČI

Podeli vest

Profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu Goran Belojević koji je javnosti poznatiji kao dr Maserati ne prestaje da iz gostovanja u gostovanje širi svoje teorije o tome kako ne može da se zarazi koronom, jer ga štiti "jedan lek". Ipak, njegove teorije, sasvim paradoksalno demantuje ni manje ni više nego on sam i to jednim snimkom.

Nije na odmet, pre svega podsetiti na tvrdnje ovog doktora. Njegova omiljena teza je da postoji "jedan lek" koji je svima na dohvat ruke i koji "provereno" štiti od korone. U pitanju je - probiotik, po čemu će ga pojedini mediji nazvati.

- Ja tvrdim već šest meseci da se ova pandemija može zaustaviti samo probioticima. Neću da kažem da sam jedini u svetu, ali jedna vrlo mala grupa naučnika o tome govori. Jednostavno, postoji embargo na priču o tome, ali ja se nje uporno držim – istakao je Belojević.

Probiotici postižu balans u organizmu, zbog čega, kako tvrdi, i ukazuje na njih, a usput optužuje farmakoindustriju da od pandemije pravi biznis.

Kad virus beži kao "vrag od tamjana"

– Postoje bakterije u našim crevima, to je jedna nezamisliva armija od koje virus beži kao vrag od tamjana. U kefiru su mlečnokiselinske bakterije koje se razmnožavaju u našim crevima i prave balans. Balans je najvažniji u imunom odgovoru. Ne sme biti mali, ali ne sme biti ni veliki odgovor, što se dešava sad. Preveliki odgovor ubija ljude – dodao je Belojević.

Foto: printscreen RTS

Šokira javnost tvrdnjama o koroni

On se u tome nije zaustavio, već je svoju teoriju malo i nadogradio - sopstvenim primerom. Naime, kako tvrdi dr Maserati, on lično ne može da oboli od korona virusa, jer je upravo pod probiotskom terapijom.

Pa zašto mu ipak malo ne verujemo?

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je snimak dr Belojevića iz jednog od mnogobrojnih njegovih gostovanja na televizijama na kojem nosi, kako masku sa visokim stepenom zaštite, tako i vizir kako bi se potpuno zaštitio.

U komentarima na snimak mnogi su šaljivo komentarisali da je doktor spreman za sve "bojne otrove".

- Prof dr Belojević smatra da je jedina sigurna zaštita protiv korone probiotska zaštita i da je on 100% zaštićen. Pritom, zabarikadirao se sa maskama i vizirima kao da se sprema za ABH rat - storiju komentarima.

Na koncu svega, jedno pitanje za doktora: Ako su probiotici lek protiv korone, a vas ista ne može da napadne jer ste imunološki spremni, kako to da vam pored ovakve zaštitne maske čak i vizir treba?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 3 godine

Kada te stiti probiotik, zasto nosis toliko maski kao kosmanaut. Cudno, tako mator a zeli da zaradi lazima. Svaki prirodni lek moze pomoci u necemu ali ovu posast nece. On i ova doktorka na hepiju, ako je doktorka, kontras u svemu. Vlast nije dobra, neka prava a nikoga ne prisiljava na vakcine. Jadna, mora da je nezadovoljna, mozda bi jos neki sindzir od zlata okacila na vrat. Sloboda govora, mora se znati granica. A pozivali sve njeni kojima nista ne valja, samo oni su najpametniji ali statistika kaze par procenata.

"VELIKI STRUČNJAK" I NJEGOVE PROGNOZE! Dr Belojević tvrdi da je u Srbiji od korone umrlo 5.000 ljudi, a krajem marta PLAŠIO KOLEGE NUKLEARNIM RATOM i terao ih u skloništa!
Društvo

"VELIKI STRUČNJAK" I NJEGOVE PROGNOZE! Dr Belojević tvrdi da je u Srbiji od korone umrlo 5.000 ljudi, a krajem marta PLAŠIO KOLEGE NUKLEARNIM RATOM i terao ih u skloništa!

Profesor doktor Goran Belojević koji je pre dva dana u autorskom tekstu u "Danasu" uznemirio javnost tvrdnjama da je u Srbiji od koronavirusa obolelo čak 128.000 ljudi, a umrlo njih 5.000, u mejlu koji je 30. marta 2020. godine uputio članovima Nastavnog veća Medicinskog fakulteta u Beogradu poručio je da će u naredna 72 sata izbiti nuklearni rat između Sjedinjenih Američkih država i Rusije?!?

06.08.2020

15:48

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija