• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2021

14:35

OGLASIO SE DOKTOR KON O POOŠTRAVANJU MERA: Ne može se ignorisati pogoršanje epidemiološke situacije, posebno u Beogradu!

Društvo

OGLASIO SE DOKTOR KON O POOŠTRAVANJU MERA: Ne može se ignorisati pogoršanje epidemiološke situacije, posebno u Beogradu!

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon oglasio se danas na svom Fejsbuk profilu zbog pogoršane epidemiološke situacije. Kako je napisao, ukoliko se ovako nastavi, slede nam rigoroznije mere

Ne može se ignorisati pogoršanje epidemiološke situacije, posebno u Beogradu. Ukoliko se nastavi pogoršanje moraće da se pooštre mere, kako bi se sprečio novi talas - napisao je Kon.

Podsećamo, prethodnih dana komunalna milicija imala je pune ruke posla, naročito u danima vikenda, kada je izvršeno nekoliko racija, a organizatori žurki privedeni i određen im je pritvor.

Pogoršanje epidemiološke situacije očekuje se i u narednim danima zbog zimovanja na koje su brojni Srbi otišli tokom praznika. Planine su, naročito Zlatibor i Kopaonik, bile pune.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija