• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

19.02.2021

12:24

STIŽE NAM 1,2 MILIONA FAJZER VAKCINA! Ministar Lončar saopštio sjajnu vest!

Društvo

STIŽE NAM 1,2 MILIONA FAJZER VAKCINA! Ministar Lončar saopštio sjajnu vest!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas da će u drugom kvartalu u Srbiju umesto pola miliona stići 1,2 miliona Fajzer vakcina

Ujedno, Lončar je najavio da će u trećem kvartalu umesto 400.000, stići 1,19 miliona Fajzer vakcina.

Foto: Tanjug

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 3 godine

Velika sreća, da nas pobiju Fajzerom, a ni ovolike vakcine koje su ljudi primili nisu pomogle, kažu stručnjaci - situacija se pogoršava, ulazimo u četvrti talas.

Bojan

pre 3 godine

Sta je sad tacno u 2 kvartalu ili u trecem. U nsslovu pisete drugi u tekstu treci. Daj saberite se malo. Vrst jeste sjajna ali sta je u njoj tacno KADA?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija