• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2021

20:15

NAKON FILMA SNIMA SE I SERIJA "DARA"! Gaga Antonijević otkrio: Obradićemo zločinačku akciju Oluja!

Društvo

NAKON FILMA SNIMA SE I SERIJA "DARA"! Gaga Antonijević otkrio: Obradićemo zločinačku akciju Oluja!

Podeli vest

Nakon filma "Dara iz Jasenovca" snimiće se serija gde će se obraditi detalji iz zločinačke akcije Oluja, najavio je Predrag Gaga Antonijević na RTS

- Dotaćićemo se Oluje. Kompetiraćemo srpski egzosus iz Hrvatske.

Srpski kandidat za Oskara "Dara iz Jasenovca" (2020), reditelja Predraga Antonijevića i scenaristkinje Nataše Drakulić, prvi je igrani film o stradanjima srpskih muškaraca, žena i dece, u ustaškom logoru smrti Jasenovac, u doba Nezavisne Države Hrvatske u Drugom svetskom ratu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baki

pre 3 godine

Mora se snimiti film o Gradini i o jamama po Lici , Baniji i Kordunu gde su ustaše bacale Srbe . Da bog da im se seme z . . . lo !!!!!!!!

VOJIN

pre 3 godine

зашто С Р Б О С Ј Е К а не ЖИДОВСЈЕК или ЦИГОСЈЕК ?????

Marko

pre 3 godine

Ovaj film treba prikazivati svake nedelje na rts. I u skolama.

LjutiČetnik

pre 3 godine

Velika sramota za Srbiju šta nam rade pre par meseci je na wikipediji pisalo broj žrtava 320 hiljada a sada evo 83 hiljade......a svi znamo da je ubijeno preko milion Srba za 4 godine rada logora po 365 dana da su ubijali po hiljadu srba svaki dan to je preko milion.... da ne spominjem koliko su puta samo minirali savu jel je bila zapušena od količine leševa pravili su sapun od nas... ubijali nam decu.....i sad je wikipedija zaključana da niko ne bi mogao da joj pristupi nebi me čudilo da je neko iz NDH dao koju kunu za to

VLADO

pre 3 godine

SAMO TAKO NASTAVITE I ZABORAVITE KAD CETE PRECI GRANICU HRVACKE I UCI I EU.LAZ VAS HRANI I ZATO CE TE OSTATI SAMI A VEC I JESTE SAMI.

Čarapan

pre 3 godine

Da se zna: u drgom svetskom ratu Ustašama su NEMCI pmogli da Srbe sa Kozare smeste u Jasenovac a devedesetih su SAD i EU pomogle da potomke preostalih Srba u OLUJI proterali i ubijali iz nezavisne europske Hrvatske

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija