• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fonet

21.02.2021

18:33

SRPSKI AVIONI IDU U REPUBLIKU SRPSKU! Veliki dil Vojske Srbije i Ministarstva odbrane sa braćom preko Drine! ZAPAD ĆE POBESNETI?!

Društvo

SRPSKI AVIONI IDU U REPUBLIKU SRPSKU! Veliki dil Vojske Srbije i Ministarstva odbrane sa braćom preko Drine! ZAPAD ĆE POBESNETI?!

Podeli vest

Uprava za logistiku Generalštaba Vojske Srbije, JP „Jugoimport-SDPR" i Remontni zavod „Orao" iz Bijeljine potpisali su danas ugovor vredan 3,7 miliona evra o remontu motora VIPER za avione ORAO i Super Galeb G-4, saopštilo je Ministarstvo odbrane

Ovo je jedan od najznačajnijih pojedinačnih ugovora koji Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije imaju sa jednom kompanijom namenske industrije iz Republike Srpske (RS).

Potpisivanju ugovora prisustvovao je ministar odbrane Nebojša Stefanović, koji je rekao da se razgovaralo o skorim susretima „i sa drugim predstavnicima kompanija" iz RS da bi se videlo šta je to novo što u zajedničkoj saradnji može da se obezbedi, a što će povećati našu robnu razmenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Thomas

pre 3 godine

Spremte te se spremte ...... Mars (let) preko Drine.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija