• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo / Informer

22.02.2021

11:42

MALOJ DARI ZADRHTAO GLAS uživo u programu kad je govorila o jednoj sceni: SUZE SU SAME KRENULE KADA SAM...

Društvo

MALOJ DARI ZADRHTAO GLAS uživo u programu kad je govorila o jednoj sceni: SUZE SU SAME KRENULE KADA SAM...

Podeli vest

Srbija je pogledala "Daru iz Jasenovca" i ostala bez teksta - jeziva priča koja je oživela na našim malim ekranima proteklog vikenda nikog nije ostavila ravnodušnim, pogotovo gluma mlade Biljane Čekić, devojčice koja je igrala Daru

Ona je, gostujući u Jutarnjem programu otkrila da je svesna u kakvom je filmu igrala i dodala da joj svi već danima čestitaju i govore da su ponosni na nju.

- Svi su zadovoljni, drago mi je što smo videli film, ostavio je jak utisak na mene, možda i više nego kad smo snimali - rekla je Biljana i otkrila šta joj je najteže palo.

- Snimanje po noći jer nisam navikla da ostajem do kasno, ali i emotivno teško scene. Kada držim brata u krilu i trebam da ga dam - pričala je Biljana, a onda joj je glas zadrhtao.

Foto: printscreen

Ona je otkrila i da za tu scenu nije bilo veštačkih, filmskih suza, već pravih

- Naterala sam sebe da plačem. Shvatala sam koliko je to emotivno i onda sam se uživela u ulogu i suze su same krenule - otkriva Biljana. 

Biljana je rekla da je o Jasenovcu znala, zbog prabake koja je bila odvedena u logor.

- I u školi smo učili i u kući se pričalo o tome. Moja prabaka i rođaci su bili u Jasenovcu i to mi je na neki način pomoglo da odigram ovu ulogu.

Otkrila je i da u budućnosti planira da upiše srednju školu, ali bi volela da posle upiše i Fakultet dramskih umetnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija