• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2021

14:34

NAŠE MALO NJIMA ZNAČI PUNO! Menadžment "JP Stara planina" odazvao se apelu Informera za pomoć Biljani Čekić i njenoj porodici!

Društvo

NAŠE MALO NJIMA ZNAČI PUNO! Menadžment "JP Stara planina" odazvao se apelu Informera za pomoć Biljani Čekić i njenoj porodici!

Podeli vest

Menadžement "JP Stara planina" u "SP RESORT" odazvao se apelu redakcije Informera svim ljudima dobre volje da pomognu našoj heroini Biljani Čekić, koja je maestralno odigrala glavnu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" i oduševila milione gledalaca u Srbiji, Republici Srpskoj i širom sveta, a koja sa svojom porodicom živi u veoma teškim uslovima u selu Sreflije nedaleko od Kozarske Dubice

 

- Potresla me je lično životna priča male Biljane Čekić, pa je menadžment "JP Stara planina" i SP RESORT-a odlučio da njoj i njenoj porodici ponudi smeštaj na Krovu Srbije, kako bi bar na kratko uživala u svemu onome u čemu njeni vršanjaci koji nemaju finansijskih poteškoća, uživaju! Voleo bih kada bi se cela Srbija ujedinila kako bismo pomogli ovoj divnoj i skromnoj porodici, da nastavi zivot vredan življenja. Naše malo njima znači puno, i zato bih voleo da Čekići dobiju nov životni prostor - izjavio je Goran Karadžić, direktor JP Stara planina i apelovao na sve ljude dobre volje da pomognu zvezdi filma "Dara iz Jasenovca".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija