• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2021

16:47

OVO JE DETALJAN SPISAK NOVIH MERA KOJE JE DONEO KRIZNI ŠTAB! Od ponedeljka škole prelaze na onlajn nastavu!

Društvo

OVO JE DETALJAN SPISAK NOVIH MERA KOJE JE DONEO KRIZNI ŠTAB! Od ponedeljka škole prelaze na onlajn nastavu!

Podeli vest

Krizni štab preporučio je Vladi Srbije da za vikend od subote u podne do ponedeljka u 06h bude zatvoreno sve osim cvećara, prehrambenih radnji, pumpi, apoteka i dostava hrane

Takođe, kako se saznaje, preporučeno je i da srednje škole od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu.

Podsećamo, prema današnjim podacima, u Srbiji je na korona virus testirano 15.774 osoba, od kojih je pozitivna 4.071 osoba dok je, nažalost, 17 osoba preminulo. Na respiratorima je 166 pacijenata.

/UŽIVO/ KRIZNI ŠTAB PRELOMIO! U subotu sve radi do podne, u nedelju zatvoreno! Đaci prelaze na onlajn nastavu!

Uoči sednice Kriznog štaba oglasio se dr Kon koji je rekao da smatra da mera koju je predložio medicinski deo Kriznog štaba - sedmodenvno zatvaranje - nije dovoljna. Čak, prema njegovom mišljenju ta mera je "apsolutno minimalna".

Kada je reč o cvećarama, koje u odnosu na druge objekte ostaju otvorene, one će raditi do 12 časova zbog Zadušnica.

ŽESTOKA RASPRAVA NA SEDNICI KRIZNOG ŠTABA! Doktor Kon otkrio detalje: NEKI TO ZOVU KONFLIKT, NESPORAZUM, ALI MORATE DA ZNATE...

Pozorišta će moći da rade do 21 čas, sportski događaji koji su najavljeni, će moći da budu organizovani, bez publike.

Na skijalištima tokom vikenda sve će biti zatvoreno.

Sve ove mere trebalo bi sada na zasedanju da usvoji Vlada Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija