• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2021

12:07

KOMBANK DVORANA PREKRŠILA EPIDEMIOLOŠKE MERE! BIĆE IZREČENA KAZNA ZBOG ODRŽAVANJA KONCERTA GRUPE "CRVENA JABUKA"! /Video/

Društvo

KOMBANK DVORANA PREKRŠILA EPIDEMIOLOŠKE MERE! BIĆE IZREČENA KAZNA ZBOG ODRŽAVANJA KONCERTA GRUPE "CRVENA JABUKA"! /Video/

Podeli vest

Zbog održavanja dva koncerta grupe "Crvena jabuka" (8. i 9. marta), Kombank dvorani biće izrečena kazna zbog nepoštovanja mera, saznaje Informer

Kombank dvorana prekršila je epidemiološke mere jer je dozvolila u svojim prostorijama održavanje koncerta grupe "Crvena jabuka". Biće izrečena kazna, a održavanje koncerata neće biti dozvoljeno.

Kombank dvorana se pozvala na ono što je dozvoljeno ustanovama kulture, ono što se odnosi na pozorišta što nije slučaj kada je reč o koncertima jer je za ovakve događaje neophodna saglasnost Kriznog štaba što ova ustanova nije imala.

Ovim povodom se oglasio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je potvrdio da će Kombank dvorana, koja je jučerašnjim koncertom "Crvene jabuke" prekršila mere, biti kažnjena.

"Pozvali su se na ono što je odlukom predviđeno za ustanove kulture, što oni svakako nisu", rekao je Vesić.

Za ovaj koncert je, pojašnjava, bila potrebna dodatna saglasnost Kriznog štaba, koja nije dobijena.

"Tokom dana će biti izrečene mere, kao što neće moći da organizuju slične koncerte", rekao je Vesić.

Foto: printscreen

Goran Vesić


On je poručio da svi moraju striktno da poštuju mere, jer se samo tako mogu izbeći nove restrikcije.

Ukoliko se mere budu zloupotrebljavalje, i ne budu poštovale, onda nemamo argument da ne bude novih restrikcija, dodao je Vesić.

"Pokušavamo da nađemo meru između zaštite zdravlja i normalnog života ljudi, a ovakvi događaji tome ne doprinose. Upravo suprotno, dovode nas u situaciju da ne možemo da branimo da se ne uvode nove restrikcije. Zato će Kombank dvorana biti kažnjena", rekao je Vesić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 3 godine

Uz svo divljenje i veliko poštovanje moja dilema i pitanje! Da li je Nole prekršio epidemiološke mere?

Amater

pre 3 godine

NEMOGUCE DA ZA KONCERT DRZAVA NIJE ZNALA A PO OBICAJU ZNAJU SVE...SRAMOTA I VELIKI MINUS, ZA OVO SE PODNOSE OSTAVKE.

laki

pre 3 godine

Cujte ovo , Vesic kaze Kombank arena je prekrsila epidemioloske mere, jer za koncerte ne vazi ono stk vazi z a bioskope i pozorista. A vaze li epidemioloske mere za Djokovica pa i za tebe Vesicu, jer si se i ti šepurio i gurao tamo pored Noleta. Koji si ti demagog. Koncerti su odrzani uz postovanje propisanih mera za pozorista i bioskope, a ti se zalazed da se priduzi radno vreme kaficima, restoranima i klubovima, a dobro znas da se tu najvise nepostuju epidemioloske mere. Da li ce vlasnik kafica Djokovic biti procesuiran. Javnost hoće to da zna.

kuki

pre 3 godine

A Nolo moze? A na 200 metara od skupstine grada Vesic ne zna za koncert?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59