• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2021

16:37

MLADA POLITIČARKA NA METI ŽESTOKIH NAPADA, A SVE ZBOG JEDNE FOTOGRAFIJE! Morala je HITNO DA SE OGLASI,  evo šta je imala da poruči!

Društvo

MLADA POLITIČARKA NA METI ŽESTOKIH NAPADA, A SVE ZBOG JEDNE FOTOGRAFIJE! Morala je HITNO DA SE OGLASI, evo šta je imala da poruči!

Podeli vest

Mlada političarka i aktivistkinja Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović našla se na meti kritika i žestokih pretnji pojedinih pratilaca

Ona je na svom stogiju na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj se vidi da u kancelariji drži sliku bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

Upravo ova objavljena fotografija izazvala je pravu buru i salvu uvreda na račun mlade političarke.

Foto: Instagram

Ona je bila primorana javno da se oglasi i time skrene pažnju svim negativnim komentarima:

- Ja, molim vas, koji ne volite Slobodana Miloševića da me ne vređate i ne pretite. Prosto morate da shvatite da je moj stav prema tom čoveku da se ponosim na osnivača i prvog predsednika naše partije, o kome će istorija tek da da pravi sud! I da, moje lično pravo je da iznesem svoje mišljenje i stav prema bilo kom! Da je takođe moja ćast da držim njegovu sliku u svom prostoru. Hvala. - vidno uzrujana se oglasila Grozdanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tigar guzio

pre 3 godine

Vidjala se sa dejanom tigrom tokom 2019.

Srbin

pre 3 godine

Jel mozete da pitate Anu, odakle joj instagram profil koji koristi. Jel njen profil to nije nego na Nataliju Conic, koji je verovatno hakovan i dat njoj na koriscenje. Informer proverite ili se javite meni i dostavicu vam dokaz.

Slobodan

pre 3 godine

Devojka ima m**a i principe za razliku od demokratskih premijera koji su sve odluke donosili jednoglasno (kako oni odluce), a njihovi otpaci kasnije ....

Rade R

pre 3 godine

Ima nade za Srbiju!!! Hvala bogu da postoje mladi razumni ljudi! BRAVO Ana!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17