• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

04.04.2021

14:43

SRBI NEMAJU MANIRE I NIŠTA SVOJE, POSTOJE TEK 13 GODINA! Poznata glumica skandaloznim izjavama IZVREĐALA NAŠU ZEMLJU I NAROD! Video

Društvo

SRBI NEMAJU MANIRE I NIŠTA SVOJE, POSTOJE TEK 13 GODINA! Poznata glumica skandaloznim izjavama IZVREĐALA NAŠU ZEMLJU I NAROD! Video

Podeli vest

Američka glumica Elizabet Olsen, jedna od bliznakinja Olsen, šokirala je svet svojom izjavom o Srbiji

Ona je bila u Srbiji, te je "preporučila" da tamo niko nikad ne ode.

"Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju", izjavila je glumica koja, očigledno, nije neki poštovalac knjiga i obrazovanja, ali ni kulture.

"Srbi nemaju manire, non-stop pričaju", izjavila je Elizabet.

Ono što je svima zapalo za oko je smeh voditelja dok slušaju kako glumica iznosi skandalozne izjave.

Foto: Reuters/Monica Almeida

Elizabet Olsen

Inače, intervju sa glumicom je na Jutjubu objavljen 2020. godine, a sada se šeruje po društvenim mrežama.

Potom je glumica pokušala da se "opravda", ali se time dodatno ukopala.

"Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga", rekla je ona i tako pokazala da za više od četiri meseca boravka u Srbiji nije naučila ništa o istoriji naše zemlje.

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, ne tako davne 2012. godine, dok je boravila u Srbiji zbog snimanja filma "Tereza Raken".

O boravku Elizabet Olsen u Beogradu malo se znalo, jer je osnovni zadatak produkcije da se zvezde maksimalno zaštite i čuvaju od kontakta sa medijima za vreme snimanja. Ipak, ona je tada napisala nekoliko poruka na svom Tviter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

... šokirala je svet svojom izjavom o Srbiji. Није шокирала чак ни оне који прате оно што каже или напише, зато што они појма немају на ком континенту се Србија налази.

deda Raša

pre 3 godine

Kad bi znala na čijoj zemlji živiii! Otetoj i prokletoj od Indijanaca. Pa i sam joj izgled već liči na ZOMBIJA, naj verovatnije pod utucajem pokojnih Indijanaca.

Sasa

pre 3 godine

Tipična američka neznalica... koja ne zna ni svoje poreklo i odakle potiče

Nikola

pre 3 godine

Ne znam dal da se smejem? ,,tipicna americka neznalica" a Srbi kao sve znaju a posebno geografiju i etnologiju, daj bre molim te prosecan Srbin ne zna na mapi da nadje ni gde zivi. Deca u 4. srednje vecinom ne znaju ni gde treba da traze Srbiju na casu geografije.

Mikabg

pre 3 godine

Da li je dotična bila u Srbiji? Ukoliko nije, pozvati je i ugostiti tako da poseti istorijske spomenike, do probe Srpske kuhinje, pa onda možemo razgovarali o svemu!

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Bila je u Srbiji, bila je odlično ugošćena.

Bane

pre 3 godine

Nebitna i bezobrazna. Glupa i neobrazovana, kao što samo amerkanci (malo) mogu da budu!

Milojko pn

pre 3 godine

Nesrecnica dobila skolsku diplomu na lepe oci ,verovatno mislila na tkz kosovo....

Stojan

pre 3 godine

Opste je poznato da te takozvane holivudske zvezde su praznoglave. To nije nista novo. Siguran sam da ne zna ni na kom kontinentu je Srbija.

zora

pre 3 godine

Neradi se o bliznakinjama Olsen vec o starijoj sestri.I vi pisete svast isto kao sto ona izjavljuje svasta. Neskolovana osoba koja nikad nista nije naucila ocigledno.

Rale

pre 3 godine

A ko si sad pa ti.Sve belosvetske.....nam dele packe.

Amater

pre 3 godine

TESKO JE UVREDITI NEOBRAZOVANU OSOBU KOJA SA ZAVRSENIM KOLEDZOM MISLI DA JE POPILA PAMET CELOG SVETA A NIJE SVESNA DA JE NJENA SKOLSKA SPREMA NA NIVOU DO 4 RAZREDA OSNOVNE SKOLE U SRBIJI.

Milan63

pre 3 godine

Ne znam zašto joj se daje publlcitet? Ona ne zna ko je srpski narod i šta je srpska istorija.

Laki

pre 3 godine

Njenu sramotu i glupost samo ona uzgaja,, verovatno pojma nema ni o svojoj nekulturi :)

Sale

pre 3 godine

Lepo je da se čuje kako razmišlja. I to je demokratija!

Sale

pre 3 godine

Hvala Vam što ste postavili moj komentar, ali imam mali peigovor. Izostavili ste opis gospođinog karaktera.

gargamel

pre 3 godine

ocito je da nasa deca za djabe trose mozak na druge zemlje, kada tako mudri intelegentni koji osim ogledala nista drugo ne vide, a trebali bi da se sami sebe stide dodju do tva i lupetaju ...pocinjem da se stidim sto mucimo svoju decu da uce nesto u njima..uinuti geografiju,istoriju..kad vidite da mozete lupati gluposti i pri tome ne stideti se sami svog ne znanja..izgleda da u svetu treba biti samo lep bez trunke mozga i uspeti...ili ja gresim???????????

Peđa

pre 3 godine

Iskreno ,koga je briga šta ona "misli" o Srbiji.

GRADA

pre 3 godine

Ocigledno da je pobrkala Kosovo (deo Srbije) sa Srbijom. Kosovo je proglasilo nezavisnost pre 13 godina i sve u vezi KOsova se uklapa u njenu predstavu o Srbiji. Kada ste u Americi parce Srbije koje se zove Kosovo se i ne primecuje na mapama, pogotovo ako su one izdate pre 2008 godine.

Vla

pre 3 godine

Moja je cerka zavrsila godinu Dana gimnazije u ohaju, neznaju deca tog uzrasta da u evropi sem rusije I nemacke ima jos drzava, dva profesoara su znala da postoji Austria, slovacka, poljska, ostali znaju francusku nemacku Spaniju italiju englesku, ostele nisu znali, pitaju jel ima koka kole u evropi, ima li automata za sokove I kafu, toliko o njihovoj pameti, 70% amerikanaca nije izasao iz ohaja, jednostavno, ogranicen narod, bio Sam tamo tri nedelje kao tourista I rekao nikad vise

Ana

pre 3 godine

Sto se manira tice tu je u pravu...ali to je zato sto smo mi Srbi otvoreni I sto kazemo sve sto mislimo...nismo navikli da se nekom uvlacimo u pozadinu...a uostalom imamo manire prema nekom ko zasluzuje to... I zamislite kakve manire ima ona kada ovako prica o nekom ko je ugostio... a sto se tice toga koliko postojimo... to.je samo dokaz da nema.pojma o zivotu I da se nije informisala... svaka nasa seoska kuca je starija od amerike a o postojanju Srba je suvisno pricati...

Mate

pre 3 godine

Pa što je lagala? Očito je i predobro uočila stanje stvari, to najbolje vidi osoba koja dođe sa strane. Ok, nezna da usput Srbi vole da svojataju sve, da je bila još mjesec dana u Srbiji, našli bi joj tetku Srpkinju, i ona bi postala Srpkinja ekspres.

Walt

pre 3 godine

Niko nam nije kriv, sami smo obrisali nasu drzavu i drzavnost staru 1000 godina i uradili najveci zlocin prema nasim junacima, vitezovima koji su vekovima prolivali krv za Srbiju. Nije ni cudo, nema nas 100 godina, niko se i neseca Srbije i stradanja koje smo pretrpeli osim nekih istoricara koji to izucavaju. Dok recimo Bugarska gura svoj kontinuitet kakav god da je mi pametni resimo da nas junacko svetosavski obrisemo i da se utopimo u novi SFRJ komunisticki identitet i ponistimo borbu nasih predaka. Zato nam se sve to negativno i desava, na zalost nismo zasluzili bolje.

Vladimir

pre 3 godine

Šta je čudno u njenoj izjavi o Srbiji.Ona sigurno ne zna ni da nabroji države u okviru Sjedinjenih Američkih Država.

dera

pre 3 godine

Njeno je ne otudjivo pravo da bude glupava , i tu nema pomoci . Indijance su istrebili , crnce doveli da kao robovi rade za njih i u tim akcijama broj dovedenih i ubijenih je slican , bacili su dve atomske bombe na Japan , ubijali Severno Koreance , Vijetnamce , Somalijce , Irance ,Iracane , Srbe , Libijce ,...........Znas li ti ko si i kako ste tu dospeli ??? Nema te teritorije gde se pojavite a da krv ne pliva na sve strane.

milankukic

pre 3 godine

bravo deda raso dao si pravu sliku o njoj jer koliko me pamet sluzi to je prva spodoba koja je to rekla o Srbiji

Dimitrije

pre 3 godine

Ona nalupetala svašta a i autor članka takođe. Ona nije jedna od bliznakinja Olsen već mlađa sestra tih bliznakinja. Inače, cela šira porodica se bavi filmom pa nije ni čudo što je i ona dobijala uloge. Na osnovu filmova i serija u kojima sam je gledao zaključak je sasvim prosečna glumica kakvih u toj Srbiji, po kojoj pljuje, ima na hiljade. Obratite pažnju i na ove dve žene koje vode emisiju, e one su dno

jelenko

pre 3 godine

Tipicno americki.A da je pitas na kom je kontinentu SRBIJA ili bilo koja evropska zemlja ne bi imala pojma.Znaju samo ono sto im se plasira, a sto je u 90 i vise posto laz.

Beograđanin

pre 3 godine

Tipična kaubojka. To samo govori o njenom obrazovanju... tamo je ,,glumac,, ...papagaj. Obrazovanje 0. Kod nas i u osnovnoj školi imaju bolje obrazovanje... važno daje ,,glumica., šta njoj i njima objašnjavati da samo Beograd ima 5 puta više godina id njihove NACIJE... šta onda očekivati od njih...

Zoki

pre 3 godine

Jadna žena,nije svesna ni sebe a kamoli šta govori.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17