• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

22.04.2021

22:36

(VIDEO) SRBIJIO, GLEDAJ OVO! AUTO-PUT OD PRELJINE DO POŽEGE! Jedna od najtežih deonica iz vazduha! NIŠTA NE MOŽE ZAUSTAVITI NAŠE NEIMARE!

Društvo

(VIDEO) SRBIJIO, GLEDAJ OVO! AUTO-PUT OD PRELJINE DO POŽEGE! Jedna od najtežih deonica iz vazduha! NIŠTA NE MOŽE ZAUSTAVITI NAŠE NEIMARE!

Podeli vest

Deonica auto-puta „Miloš Veliki" od Preljine do Požege je u izgradnji, a trebalo bi da bude završena, prema ugovoru, do 2023. godine. Na toj deonici je i jedna od najvažnijih petlji Pakovraće, kojom će se sa auto-putem povezivati Čačak, Užice, Arilje, Požega i druga mesta zapadne Srbije

Kako izgleda izgradnje auto-puta od Preljine do Požege kod mesta Pakovraće, gde se gradi petlja i gde će biti i naplatna rampa, zabeleženo je snimkom iz drona.

Izgradnja deonice Preljina-Požega, koja je duga 30,9 kilometara, započeta je u julu 2019. Kada bude završena, gradovi zapadne Srbije biće preko auto-puta povezani sa Beogradom i drugim delovima Srbije.

NEKA SE SPREMI SARAJEVO, SRPSKA OTKRILA PLATFORMU ZA RAZGOVORE SA FEDERACIJOM! Rat nije opcija, ali ovo su "crvene linije"!

Ova deonica jedna je od najkomplikovanijih, budući da čak trećinu dužine čine mostovi i tri tunela, Trbušani (360 metara), Laz (jedna cev 2.640 metara, druga 2.665) i Munjino Brdo (2.755 i 2.735 metara).

Planirano je da ova deonica bude povezana i budućim auto-putem do granice sa BiH, kao i do Crne Gore, deonicom Požega-Boljare

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija