• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2021

09:24

Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojske Srbije: Pokazali ste da dostojno koračate stazama naših predaka i časno nosite vojničku uniformu.

Društvo

Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojske Srbije: Pokazali ste da dostojno koračate stazama naših predaka i časno nosite vojničku uniformu.

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je čestitku pripadnicima Vojske Srbije povodom 23. aprila – Dana Vojske Srbije. U čestitci ministra Stefanovića se kaže

- Svim pripadnicima Vojske Srbije čestitam 23. april - Dan Vojske Srbije.

Na hrišćanski praznik Cveti, 23. aprila 1815. godine podignut je Drugi srpski ustanak. Danas proslavljamo više od dva veka od kada su naši preci pokazali i dokazali da Srbiju niko i ništa ne može slomiti.

I u godini za nama, pokazali ste da dostojno koračate stazama naših predaka i časno nosite vojničku uniformu. Bezuslovna ljubav prema otadžbini, nesebična predanost, vrhunska obučenost i marljivi rad vaše su osobine zbog kojih zaslužujete svako divljenje i poštovanje.

Suočili ste se i sa epidemijom COVID 19 odvažno i srčano, baš kao i sa elementarnim nepogodama i drugim nepredviđenim situacijama pre, i još jednom dokazali da za vas ne postoji prepreka u vašoj nameri da pomognete svom narodu. Neprijatelj je ovog puta bio drugačiji, ali vas to nije sprečilo da, kao i uvek, budete na pravom mestu i u pravo vreme, svuda gde je situacija najteža i gde ste najpotrebniji svom narodu.

Zato će država na čelu sa predsednikom i vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem nastaviti da investira u vas i u opremanje i modernizaciju Vojske Srbije i u poboljšanje životnog standarda vas i vaših porodica.

Vi svojom hrabrošću i predanim radom činite Srbiju bezbednom i sigurnom zemljom. Štitite je od svakog zla i činite je stabilnim i prosperitetnim mestom za život svih građana.

Ponosan što sam deo sistema koji čine tako izuzetni ljudi, čestitam vam praznik uz želju da nastavimo da gradimo bolju budućnost i još lepšu Srbiju za našu decu - napisao je Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17