• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

09.05.2021

18:12

SRBIJO, MISLI O OVOME! BALKAN SLAVI DAN POBEDE, ALI?! Istina je da region gubi Drugi svetski rat, tu su "velika Albanija" i NDH, Nemačka vlada u Evropi! NIJE LI TO ONO ŠTO JE I HITLER PRAVIO?!

Društvo

SRBIJO, MISLI O OVOME! BALKAN SLAVI DAN POBEDE, ALI?! Istina je da region gubi Drugi svetski rat, tu su "velika Albanija" i NDH, Nemačka vlada u Evropi! NIJE LI TO ONO ŠTO JE I HITLER PRAVIO?!

Podeli vest

Na Balkanu smo izgubili Drugi svetski rat i valjda to vidimo posle 70 godina. Šta su relikti Drugog svetskog rata i Hitlerove politike? Velika Albanija! Jel imamo priče o "velikoj Albaniji" i priče zapadnih sila da se ona uspostavi. Drugi relikt je NDH! Ustaška Hrvatska. Jel, to imamo na delu

Ekspert za bezbednost Dževad Galijašević ocenio je da je najava Hrvatske da će praviti bazu u lažnoj državi je udar na regionalnu stabilnost i međudržavne odnose

On je dodao i da je to udar na bezbednost samog samoproglašenog Kosova. Pa u nastavku ukazao:

- To nije zato što je Hrvatska bitna, budući da je ona evropski prosjak i zadnja evropska država, pored Bugarske, te ne predstavlja nikog i ništa. Ona na ovakvim merama i učešćem u ovakvim politikama hrani svoj ustaški mentalitet i neoustašku agendu, budeći neoustaške ambicije.

- Hrvatska nije samostalna i ovakve radnje ne radi iz svoje pameti. Da, tako hrani svoju srbofobiju, ali iza ovoga stoje pokrovitelji koji za 9. maj - dan pobede nad fašizmom - podsećaju da fašizam nije poražen!

- Na Balkanu smo izgubili Drugi svetski rat i valjda to vidimo posle 70 godina. Šta su relikti Drugog svetskog rata i Hitlerove politike na Balkanu? Velika Albanija! Jel imamo priče o "velikoj Albaniji" i priče zapadnih sila da se ona uspostavi.

FARSA ZVANA "DRŽAVNI UDAR" NEĆE ZAVRŠITI TEK TAKO, Mandić: Nećemo se smiriti dok ne bude odgovarao svako ko je učestvovao u zaveri!

- Drugi relikt je NDH! Ustaška Hrvatska. Jel, to imamo na delu? Imamo to na delu! Još samo da Bugari otvoreno zatraže dio Makedonije, pa da shvatimo da je cela priča o Titu i partizanima bila laž. Mi smo taj rat od nacista definitivno izgubili.

I Ukrajina je nacistička. Pogledajte pribaltičke zemlje - i one su nacističke.

ŠTA JE DOVELO DO KRVAVOG RATA 1991. GODINE?! Lazanski o FATALNOM propustu komunističke Jugoslavije! /VIDEO/

- Pogledajte sve države koje su navodno izgubile rat - Nemačka je ponovo najmoćnija u Evropi. Francuzi su ponovo poltroni Nemačke. "Petenova vlada" sedi u Parizu. Britanci su pobegli na svoje ostrvo i ponekad nam pošalju svoje specijalne jedince da nam bude još gore, da slučajno ne primete da Rusi izviruju ili žele nešto da rade i da nas još više okrenu da mrzimo Nemce - da nam bude što teže i da u nekom budućem odmeravanju budemo instrumenti britanskih interesa na Balkanu.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 2 godine

Mogu pokušavati koliko god žele da izvrše reviziju istorije, ove tzv. demokrate i internacionalisti sa nacionalsocijalističkim ubedjenjem Nema veze ali završiće kao i njihovi preci i to veoma brzo.

Bane

pre 2 godine

Desetine puta sam pisao da je EU nacistička tvorevina. Nikad to niste objavljivali...

Perica

pre 2 godine

Upravo to i mi se guramo i stajemo u red da nas prime u njihovo društvo. Nikad!!!!!!!!!

NEBOJŠA

pre 2 godine

NARAVNO DA JE TO ONO ŠTO JE HITLER PRAVIO,SAMOOOO ZAŠTO NAS ,ONDA,NAŠI POLITIČARI GURAJU U TU FAŠISTIČKU TVOREVINU???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59