• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2021

15:49

Sjajna vest za sve ljubitelje muške mode - "Dan John" i u Beogradu na vodi!

Društvo

Sjajna vest za sve ljubitelje muške mode - "Dan John" i u Beogradu na vodi!

Podeli vest

Beograd je dobio još jednu, treću po redu radnju renomiranog italijanskog brenda “Dan John”, koja u prisustvu velikog broja zvanica otvorena u “Galeriji Belgrade” u Beogradu na vodi

 

Pred mnogobrojnim posetiocima iz javnog i kulturnog života, uz prisustvo atašea Ambasade Italije, gospođe Vande Boskarato otvoreno je novo stecište poklonika muške mode. “Dan John” je u Srbiji prisutan od prošlog oktobra i jedan je od retkih brendova, koji je u vreme pandemije stigao na naše tržiše.

Foto: Promo

Za kratko vreme, poštovaoci ovog brenda u našoj zemlji, koji su ga upoznali ranije u nekoj od svetskih metropola, sa zadovoljstvom su prihvatili mogućnost dostupnosti najnovijih kolekcija I uživanje prilikom kupovine u radnjama prepoznatljivog enterijera, koji je identičan svuda u svetu. Savršeni krojevi, kvalitetni materijali, a pristupačne cene su ono što krasi odela, jakne, mantile, košulje, kao I ceo prateći program “Dan John-a”.

Foto: Promo

Posle radnji u Shopping centru “Ušće” I Delta Planet-u u Nišu, ovo je treća radnja u Srbiji, a već za ovu jesen su planirane dve nove radnje u Knez Mihajlovoj ulici I u TC Delta City.

Foto: Promo

- Ponosni smo na činjenicu da, u periodu kada je sve stalo, kada su i modna industrija I trgovina preživele velike krize I padove, naš brend snažno osvaja srpsko tržite I grabi hrabro napred, kao podrška savremenom muškarcu, jer je moda nešto u čemu su oličeni radost života I novi optimizam. Uz mogo vrednih I predanih ljudi zaposlenih ovde u Srbiji, a uz važnu podršku italijanskih partnera, spremni smo da sve najbolje I najnovije predstavljamo našim kupcima u istom trenutku kada se to dešava u svim svetskim metropolama. Ovo će biti godina izazova nakon panedmije, ali I godina pobede I povratka starim vrednostima, navikama I uživanjima. Radujemo se zajedno tome sa kupcima I partnerima u Srbiji - rekao je Bojan Mitić, vlasnik kompanije BJN koja je partner “Dan John-a” za Srbiju.

Foto: Promo

Nakon 120 radnji širom sveta, nagrade i velikog priznanja „Financial Times-a“ za najbrže rastući brend u tekstilnoj industriji u 2020, „Dan John“ nastavlja svoj put uspeha i osvajanje srpskog tržišta, a radnja u “Galeria Belgrade” je sudeći po snoćnim reakcijama već osvojila naše muškarce.

Foto: Promo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija